cròniquesmini masculí

Crònica del mini A: CB Solsona; 64 – CB Santpedor; 47

 

Una altra victòria gràcies a la defensa. Bon debut a casa del Mini A

.

Igual que en l’últim partit, ha sigut un partit molt igualat, on la defensa ha tingut un desenvolupament clau en el desenvolupament d’aquest. Els solsonins, al començament del partit han començat més actius (tot i una mala defensa en el primer període) i han pogut agafar un lleu avantatge inicial en el segon període.

Tot i això, els jugadors de Santpedor han aconseguit igualar el partit. Ha estat igualat fins al 7 període, on els solsonins gracies a una pressió a tota pista amb 2 contra 1 constants a la pilota han aconseguit guanyar els tres darrers períodes i imposar-se en el partit.
La setmana vinent ens desplacem a Navarcles contra l’equip del Bobby, i a seguir sumant!