generalnovetats

21 edició del torneig 3×3

El diumenge 13 de setembre, en el marc dels actes esportius de la Festa Major, tindrà lloc el tradicional torneig outdoor mixt de basquetbol “Solsona Bàsquet 3×3″ a la plaça del Camp, que arriba a la 21a edició. Es l’activitat que marca l’inici de la nova temporada del Club Bàsquet Solsona. 

Hi poden participar esportistes de totes les edats, distribuïts en cinc categories mixtes: premini, mini, infantil, júnior i sènior. El preu de la inscripció és el mateix dels darrers anys i com és habitual cada jugador/a inscrit/a rebrà una bona samarreta reversible de bàsquet per jugar els partits i tindrà beguda gratis.

Els diners s’han d’ingressar al compte ES51-2100-2078-7102-0004-0722 de “la Caixa” indicant el nom de l’equip. El full d’inscripció (que es pot obtenir al web i al facebook del club) i el resguard d’ingrés bancari cal que es dipositin a la bústia del CB Solsona de l’entrada del pavelló municipal o bé es pot lliurar a la Llibreria Pellicer de baix al Pont. També es pot escanejar i enviar per correu electrònic a cbsolsona@cbsolsona.com

L’últim dia per formalitzar la inscripció és el 9 de setembre. Tots els equips inscrits han d’estar presents a la Plaça del Camp el dia 13 de setembre a les 9,30 del matí.

Full d’inscripció 3X3 del 2015