equipsgeneral

Vota per elegir la presidència del CB Solsona

Són elegibles tots els socis, mares, pares, coordinadors i entrenadors majors d’edat
Aquest cap de setmana el Club Bàsquet Solsona confia elegir una nova presidència sorgida de les urnes. La junta recorda que les dues jornades electorals convocades divendres a la tarda i dissabte maơ i tarda a l’entrada del pavelló poliesportiu són obertes a tots els socis i sòcies de l’entitat, que superen el mig miler.
Així mateix, la junta ha acordat que les famílies disposaran d’una papereta per jugador/a al club. Es considera que tots els jugadors són socis, però la titularitat recau en la mare, pare o tutor/a legal mentre són menors d’edat.
Seran elegibles els socis, els jugadors i jugadores majors d’edat, els pares, mares o tutors legals i les persones adultes que integrin el cos tècnic. La taula electoral disposarà d’una llista amb tots els noms que poden ser votats.
Les eleccions per escollir la presidència del CB Solsona i rellevar Ricard Manzano en el càrrec se celebraran divendres de sis de la tarda a vuit del vespre i dissabte de deu del matí a dotze del
migdia i de cinc de la tarda a set del vespre.

Per votar caldrà acreditar-se mitjançant el DNI, NIE, el passaport o el carnet de conduir i figurar en el cens d’electors i electores.
Convocatòria: Eleccions a la presidència del CB Solsona
Dies i horaris: Divendres 12 de 18 a 20 h i dissabte 13 de 10 a 12 h i de 17 a 19 h
Lloc: Pavelló poliesportiu de Solsona (c. d’en Joaquim Blume)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *