cròniquesequipsgeneral

Cròniques del 16 i 17 de març

CB Vic 31 -52 Premini mixt

Després d’un inici molt igualat, els solsonins han pogut demostrar la seva superioritat numèrica quan a la mitja part han pogut sobrepassar el rival 14 a 28. A la part final es va poder seguir demostrant tot l’esforç dels entrenaments amb una victòria amb més de 20 punts de diferència. Felicitats!

 

SA Súria 43 – 28 Mini femení

Derrota de les solsonines a la pista del Súria. Les locals van saber aprofitar el factor pista i van tenir un punt més d’agressivitat que va acabar sent decisiu. Malgrat tot, bon joc de les solsonines, especialment en aspectes atacants, on s’està millorant dia a dia la circulació de pilota.

 

Mini mixt 79 – 63 CB Navarcles

El mini mixt s’enfrontava contra el Navarcles a casa. Va ser un partit on els de Solsona van mantenir un marge de uns 15 i 20 punts, però al final els de Navarcles van retallar la distància de punts.

Resultat final: 79-63

 

Cadet masculí A 49 – 63 Bàsquet Manresa

El cadet A rebia aquest dissabte el líder invicte de la tercera categoria nacional, el Manresa. Els locals van jugar de principi a fi volent donar la sorpresa, i ho van demostrar començant el partit amb un parcial de 14 a 8, obligant a demanar un temps mort. Tot i així, els manresans es van refer i van igualar el marcador fins a posar-se per davant abans de la segona meitat. En anar tot el partit a remolc, va ser molt difícil poder remuntar, i tot i aconseguir posar-se a 9 punts a l’últim quart i tenir opcions de donar la campanada no van entrar els tirs.

Bona imatge dels solsonins que van donar la cara contra un dels millors equips de la categoria. A destacar l’actuació ofensiva de Daniel Sances, amb 20 punts

 

 

Júnior masculí 87  – 48 CB Vilatorrada

Parcials (28-6)(51-20)(76-29)(87-48)

El dissabte dia 16 de març el júnior masculí rebia un rival complicat situat a la tercera posició de la classificació, però a la primera volta i a domicili els solsonins ja van ser capaços de trencar la ratxa del equip de Vilatorrada.

El partit va començar amb un Solsona molt motivat ja que es tracta d’un rival directe en la classificació i amb l’objectiu d’escalar posicions a la taula, es va començar a veure que els locals no deixarien escapar l’oportunitat i amb una sortida fulgurant van poder deixar sentenciat el partit en la primera part, dos primers parcials que deixen un resultat molt complicat d’aixecar pels de Sant Joan.

La segona part va seguir la mateixa tònica encara que en el darrer període la relaxació degut als 50 punts de diferència va portar a que el parcial fos favorable als visitants.

 

 

Femení Osona 55-46 Sènior femení

 

Derrota en una pista complicada que, malgrat tot, ens deixa un regust de victòria. Després d’un mal inici, en què ens imposen un parcial de 29-9, les solsonines són capaces de treure el millor i superar l’esgotament físic per remuntar fins a situar-nos a només 5 punts a falta de pocs segons. Al final, derrota que recordarem com si fos una victòria.

 

Sènior masculí  63 – 74 UE Sant Cugat blanc

 

9-22/1

8-12/11-21/25-19

 

Els Solsonins sortien molt adormits al partit, fruit d’això els locals se’n emportaven el primer quart 9-22, el segon quart va ser d’intercanvi de cistelles els locals guanyaven el parcial 18-12, tot i així arribaven per sota al marcador a la mitja part, 27-34.

A la represa els locals van sortir a resoldre el partit i amb un parcial de 11-21 guanyaven el parcial i deixaven el marcador 38-55 a falta de 10 min. Els taronja van guanyar l’últim quart, 25-19, tot i així perdien el partit per 11p 63-74. Els locals van pagarà molt cares les protestes, ens hem de posar al cap. Que el partit pot tenir diferents nivells de nerviosisme i aprendre a estar freds en aquestes situacions i no deixar-nos emportar per els nervis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *