cròniquesequipsgaleriageneral

Cròniques de cistella alta del 9 i 10 de març

Infantil femení  56 –  58 Sitges A

 

 

DSC_1881

Derrota de l’infantil femení després d’haver lluitat amb molta intensitat durant tot el partit. Els 40 minuts de joc van acabar en un empat i la pròrroga es va decantar en victòria per l’equip rival.

Començàvem el partit amb un bon ritme i gran encert en els tirs exteriors, però en l’atac estàtic la falta de bones ocasions de tir, sumat a les pèrdues de pilota que l’equip rival va aprofitar en contraatacs que no vam saber parar, ens van fer arribar al final de la primera part per sota en el marcador (23-29).

Durant la segona part ens vam apropar en el marcador gràcies a una defensa tancada molt eficaç. Però degut a la falta d’encert en algunes ocasions claus vam arribar al final dels 40 minuts amb un empat (54-54).

Tot i una pròrroga molt ben lluitada pel Solsona, l’equip rival es va avançar en el marcador a falta de pocs segons per acabar el partit (56 – 58).

Felicitar a totes les jugadores pel gran partit que van fer i la intensitat que van demostrar durant tot els minuts de joc. Seguim!

Infantil femení vs Bàsquet Sitges A

 

Asfe St Fruitós 62  – 70 Cadet masculí A

Victòria del cadet A a la pista de l’ASFE, rival directe a la classificació. Els solsonins van sortir forts des del primer moment i van aconseguir una avantatge de fins a 17 punts. Els locals però van reaccionar a la segona part i s’aconseguien posar a 4 punts, però uns tirs lliures de l’Issouf i una recuperació del Ton van sentenciar el partit. Victòria de mèrit que aconsegueix enganxar-nos a la part mitja de la taula amb opcions de mirar cap amunt.

A destacar l’actuació global de Jan Espuga, amb 13 punts en atac i molt bona defensa

 

CB Cerdanyola C 57 – 75 sènior masculí 75

 

12-19/15-18/14-20/16-18

 

Els Solsonins es desplaçaven a Cerdanyola amb varies baixes, el partit va començar igualat, al Min 5 el marcador era de 10-10, a partir d’aquí els solsonins entraven més bé al partit i amb un parcial de 2-9 agafaven una renta de 12-19 per acabar el primer quart, el segon quart va ser d’intercanvi de cistelles, els solsonins estaven més encertats des de la línia de 3 punts, 15-18 de parcial per arribar a la mitja part 27-37. Al començament de la segona part continuava la mateixa tònica, sumat que els visitants també corrien més al contraatac, els de taronja guanyaven el parcial 14-20 per arribar a falta de 10 min amb el marcador 41-57, el darrer  quart va ser de tràmit, on els solsonins no van caure amb les provocacions del equip local, els solsonins guanyaven el parcial 16-18 per acabar el partit 57-75. Bon partit de tots els 8 jugadors que es van desplaçar, on es van deixar la pell en defensa, a destacar en funcions atacants del Pablo 19p Alonso 15p i 15 rebots i del Villaró que amb 24 punts i 6 triples va ser el màxim anotador del partit. Ara a treballar fort aquesta setmana, i a rebre el Sant Cugat 4rt classificat amb ganes, el tenim a dues victòries.

 

Si el guanyem podem somiar en quedar entre els 3-4 primers de grup a final de temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *