cadet masculícròniquesequipsgeneraljunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta

Cadet masculí B 44 – 46 Bàsquet Piera
Partint on rebíem al primer classificat, començàvem molt adormits però una bona defensa en els 2 últims quarts ens fa retallar distància fins a 2 punts. Malauradament perdem el partit.
Hem de millorar la concentració i les emocions a pista.
A seguir treballant
Júnior masculí 66 – 49 Sfèric de Terrassa
Parcials (24-7)(41-16)(59-28)(66-49) El dissabte dia 02 de març el júnior masculí rebia un rival complicat on en la primera volta ja va demostrar que podia guanyar a qualsevol rival. En l’inici del partit els jugadors visitants es col·locaven en defensa zonal per intentar sorprendre a un Solsona que es va imposar en tot moment i va saber atacar la defensa amb bon encert en el tir exterior i amb transicions ràpides, al final de la primera part resultada molt favorable als locals per 25 punts de diferència. En la represa va seguir la mateixa tònica on els locals encara serien capaços d’ampliar una mica les diferències. El darrer quart els jugadors de terrassa maquillarien una mica el marcador per acabar perdent el partit per 15 punts
Sènior masculí 42- 87 Sfèric bàsquet A
9-21/12-21/ 7-25/14-20
Els Solsonins amb varies baixes, rebien els líders de la classificació, els visitants van sortir com una autèntic vendaval i amb 5 Min ja dominaven el marcador 3-11, d’aquí a final de quart intercanvi de cistelles per arribar a final de primer quart 9-21, el segon quart va ser calcat al primer i els visitants se’n portaven el període 12-21 per arribar a la mitja part 21-42.
A la represa la cosa no va millorar, i els visitants sortien a sentencia el partit i amb un parcial de 7-25 deixaven el partit per acabat, manquen  10 min el marcador era de 28-67, el quart quart va ser de tràmit, potser va ser el més disputat dels quatre quarts, tot i així el visitants se’n diuen el parcial 14-20 per acabar guanyant el partit 42-87. Bé aquesta derrota és una relliscada, ara a seguir treballant i a mantenir el pavelló de Solsona amb una derrota d’aquí a final de temporada, a destacar amb 16 punts el partit del Fran Martínez.