cròniquesequipsgaleriageneral

Cròniques del 24 i 25 de febrer

Mini femení  19 – 69 Escola Pia Granollers

 

Partit complicat en què ens ha costat anotar i ens hem vist superades per un equip que, en molts moments, hi ha posat més ganes. Seguim💪🏼🏀

Mini femení vs Escola Pia Granollers

 

Infantil femení 36 –  43 Gramenet BC  

 

Des del primer moment sabíem que ens enfrontàvem a un equip fort que ha controlat el partit durant els 40 minuts de joc.

En atac, no córrer al contraatac i la falta de generar ocasions d’1c1 i tirs alliberats ha provocat que de seguida l’equip rival s’avancés en el marcador.

En canvi, en defensa, molt bona feina de totes les jugadores tant a la pressió com en el joc en estàtic. Fet que ens ha permès recuperar moltes pilotes.

Tot i la derrota, hem acabat el partit amb bones sensacions ja que, a excepció d’un parell de períodes, s’ha fet molt bona feina.

Cal seguir!

Infantil femení vs Gramenet

 

CB Gavà 44-47 Infantil masculí

 

Els Solsonins viatjaven fins a Gavà, a disputar un partit molt complicat i que els del Gavà no els hi deixaria gens fàcil.

Ells van començar el partit mostrant el seu joc,la seva bona defensa i agafant molts rebots com en atac i en defensa

Fins a la mitja part, els solsonins els va ser difícil trobar el seu joc en atac i en defensa. Un com començada la segona part els solsonins van demostrar el joc que tenen, ràpids en atac i una bona defensa.

Un partit molt bo per als solsonins, agafant molts rebots tant en atac com amb defensa, robant moltes pilotes. Els solsonins van poder demostrar el seu joc que li falten moltes millores, sobretot quan ataquen en estàtic i unes quantes coses de defensa per poder assolir els objectius que hi ha.

El darrer quart va ser un festival d’emocions. Amb el rellotge avançant ràpidament, els dos equips van lluitar fins a l’últim segon. Cada cistella era crucial i cada defensa era vital. Amb una actuació estel·lar dels seus jugadors clau, el CB Solsona va aconseguir ampliar lleugerament la seva avantatge, però el Gavà no es va rendir. Amb només uns segons restants i un triple emocionant del Gavà, el marcador es va situar en un esglaó de diferència.

Amb la tensió al seu màxim, el xiulet final va sonar, i el CB Solsona va celebrar una merescuda victòria per 44-47. Els jugadors i els pares van reconèixer l’esforç i la dedicació de tots els participants en aquest apassionant enfrontament de bàsquet, que va deixar a tothom amb un gran record d’una nit plena d’emocions.

És la primera victòria i lluitaran per aconseguir més victòries.

Molt bona feina pels solsonins.

 

CB Tona 81 – 84 Júnior masculí 

 

Parcials (22-20)(37-30)(56-58)(75-75)(81-84)

El Solsona visitava la pista del segon classificat de la categoria amb moltes baixes i amb només 7 efectius. El parcial inicial de 10 a 2 pels locals obligava a parar el partit amb un minut de temps mort i a reaccionar per tal que no s’escapessin les opcions només començar. La reacció no es va fer esperar, un parcial de 4 a 20 igualava el partit, al final del primer període 22-20 En el segon període una bona defensa local i major encert en el tir propiciava la diferència més gran de 7 punts a la mitja part.

La represa seria ben diferent, un parcial molt ben jugat pel Solsona els donava la primera avantatge al marcador després de molts minuts. El final del partit era d’infart, un triple un la darrera jugada evitava la victòria visitant i la prorroga estava servida.

Una pròrroga molt igualada donaria al Solsona una victòria merescuda en una pista molt complicada.

 

Sènior femení 32-55 CB Castellet

 

Derrota contra un equip que es va mostrar superior físicament, i que concedeix molt poques opcions en el rebot ofensiu, deixant sempre els seus rivals amb una anotació molt baixa. Seguim💪🏼🏀

Sènior femení vs CB Castellet

C.E Maristes de Rubí 67- 71 Sènior masculí

17-18/9-12/20-22/21-19

 

Els solsonins van sortir com un autèntic vendaval a la pista del Rubí, fruit d’això s’avançaven al marcador 5-14 al min 6, a partir d’aquí l’equip local es posava en zona i retallava les distàncies a final del primer quart 17-18. El segon quart va ser d’intercanvi de cistelles on els visitants és van endur el parcial 9-12 per arribar a la mitja part 26-30.

A la represa encara seguia la zona dels locals, els solsonins més encertats des de la línia de 3p (6 triples entre 4 jugadors diferents) feien que els solsonins guanyessin el quart 20-22, per arribar al darrer quart 46-52. Una vegada més l’últim quart va ser trepidant, els locals al min 34 es posaven per primer i únic cop davant el marcador 53-52, en aquell moment els solsonins es  posaven en zona, tancaven més bé el rebot i podien fer algun contraatac, gràcies  a això i faltant un minut els solsonins guanyaven 61-68, en aquell instant 2 triples del número 55 posava l’emoció a falta de 30-40 segons. En aquell moment un triple del Villaró més una bona defensa i un gran rebot del Fran feien endur-se la victòria cap a Solsona amb el 67-71 final.

Gran partit de tots els jugadors, destaquem el Pablo que va córrer com una gasela quan es perseguida per un depredador. Ara a continuar la ratxa, aquest cap de setmana ens visiten els líders, intentarem continuar la ratxa de victòries a casa. On encara no ens ha guanyat n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *