cròniquesequipsgeneral

Cròniques del 17 i 18 de febrer

CB Esparreguera 39 -60 Premini

Gran partit dels nens amb la segona victòria de la temporada! Després d’un inici molt igualat van aconseguir una diferència de 10 punts que va ser un punt decisiu per la victòria.
Moltes felicitats!

CB Igualada 77-32 Mini femení

Bon partit de les solsonines, que van mostrant senyals de millora partit rere partit. El resultat final pot resultar enganyós, i no és reflex de la competitivitat que es va veure a pista, amb estones de joc força igualat. Seguim💪🏼🏀

CBSAPS 80-45 Infantil femení

Partit complicat en un dels desplaçaments que l’equip haurà de fer a Barcelona. El rival, més fort físicament que les solsonines, va anar agafant una distància suficient en el marcador. Malgrat el desavantatge, vam saber afrontar el partit amb valor i donant la cara fins al final. Seguim💪🏼🏀

Creu Alta 55 -39 Cadet masculí A

Derrota del cadet A a la pista del Creu Alta en el 3r desplaçament de la temporada en 4 partits. L’equip anava ja amb baixes i encara es va complicar més amb dues lesions al principi del partit. Els jugadors van fer el que van poder i tot i tenir una mica d’esperança apropant-se a 12 punts el 3r quart però no van poder contra un equip ben organitzat i ple d’efectius. El resultat no reflexa el nivell dels solsonins, que saben que són capaços de guanyar-los en la seva millor versió. Al partit de tornada, les coses seran diferents.
A destacar l’actuació ofensiva de Issouf Diallo, amb 18 punts

CB Vilatorrada 51-42 Sènior femení

Molt bon partit de les solsonines en una pista complicada. Començàvem el partit posant-nos per davant gràcies a una bona defensa i l’encert en el tir exterior (6-12). Al 2n quart la defensa en zona del Vilatorrada els ajuda a capgirar el marcador i arribem al descans amb un mínim desavantatge (25-22). L’intercanvi constant de punts ens porta a un final molt ajustat (41-38 a falta de poc més d’un minut), que s’acaba decidint en els tirs lliures. Seguim💪🏼🏀

Sènior masculí 65- 64 CB Martorell B 64

14-16/24-12/12-14/15-12

El sèniors del Solsona rebia el tercer classificat de la lliga després d’un carnaval intens, els locals sortien adormits i al minut 4 ja perdien 2-11, a partir d’aquí fins a final de quart intercanvi de cistelles per arribar a la fi al del primer quart 14-26, el segon quart va començar amb la mateixa tònica que els últims minuts de l’anterior període i el Solsona sortia com un vendaval i amb un parcial de 12-0 amb 3 minut situava l’empat a 26, d’aquí fins a la mitja part intercanvi de cistelles per acabar la primera part amb empat a 38.
El tercer quart va ser d’intercanvi de cistelles per els dos equips. Els visitants guanyaven el parcial per 2p i arribaven a falta de 10 minuts 50-52. El darrer quart va ser frenètic els solsonins van agafar la màxima diferència 62-57 a falta de 6 min, el Martorell amb una última pressió situaven l’empat a 64 a falta d’un minut. Faltant 11 segons, els solsonins van fer un tir lliure, el segon es va errar, el rebot va ser visitant, però seguint amb la intensitat defensiva el Solsona feia que la pilota retornés amb poc temps a l’equip defensiu, on a falta d’un segon van tirar un triple que no va entrar. Finalment els taronges se’n portaven la victòria i continuen sense conèixer la derrota a casa. Destacar el partit de l’Unai, que amb 18 punts a la segona part, va ser decisiu per l’equip local. El proper partit serà al pavelló dels maristes de Rubí, a veure si podem portar una victòria a casa.