cadet femenícadet masculícròniquesequipsgaleriageneralinfantil femeníinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta i reportatges gràfics

Lestonnac 61 – 30 Infantil femení

Derrota de l’equip del Solsona desprès d’un partit que ens deixa amb un mal gust de boca.

Vam començar el partit amb falta d’intensitat que va aprofitar l’equip rival per fer una bona pressió i acabar el primer quart 12-2.

El desencert i la dificultat per superar la pressió no ens van permetre acostar-nos en el marcador, acabant el partit 61-30.

Cal jugar sense precipitar-nos per no perdre tantes pilotes, generar espais i posar intensitat els 40 minuts que dura el partit.

Cal seguir treballant!

Infantil masculí 46 – 65 CBS Blau

L’infantil jugava contra el Santfeliuenc. El primer període es va començar amb dubtes i jugant sense idees clares, ens van sorprendre amb la pressió a tota pista. El segon període vam millorar la sortida de pressió, la qual cosa va facilitar les coses en atac. El Solsona va continuar lluitant tot i que l’actuació arbitral no acompanyava.

A la segona part es va començar a notar el cansament i el partit es va alentir, els locals jugaven sense idees i costava trobar oportunitats per anotar. Tot i això, la defensa va millorar i els visitants van tenir dificultats per anotar. Va ser un partit difícil, ara a continuar treballant cara els següents partits.

Infantil masculí vs St Feliu de Llobregat

Cadet masculí B 52 – 73  CB Manlleu

Segon partit de la nova fase, on rebíem el Manlleu al municipal de Solsona. Veníem de guanyar amb una gran actuació el primer partit la setmana passada i esperàvem seguir en aquesta dinàmica.

L’equip solsoní va sortir adormit i confiat, d’aquesta manera el Manlleu va arrancar amb un 14-0 a favor seu. Els seus jugadors eren físicament molt forts i es va notar tant en la pintura com en les transicions.

Al inici del 2n quart els locals es van posar les piles i van aconseguir arribar al descans reduïnt distàncies i amb una bona xerrada al vestidor a la mitja part, el 3er quart va ser molt encertat per els nostres i arribàvem al últim quart amb el resultat de 44-44.

Tot i el despertar dels nostres jugadors, el desgast físic i sobretot mental, també sumant la nostra inferioritat numèrica, va provocar que els visitants fèssin un gran parcial a l’últim quart sent un 8-29…

Tot això sumat també a que l’arbitratge va donar molt a desitjar i va ser errat en moltes ocasions, l’equip solsoní no va aconseguir la victòria.

Hem de seguir treballant moltes coses i aconseguir mantenir el cap fred. De les derrotes també se n’aprén i ara ens toca seguir per estar a dalt de tot.

Per últim, destacar també l’actuació ofensiva del jugador del Solsona Pau Segarra.

Cadet masculí B vs CB Manlleu

Cadet masculí A 54 – 44 Sfèric blanc

Victòria d’orgull a casa d’un cadet A que anava amb 3 baixes sensibles contra l’SFERIC de Terrassa. Els locals van començar el partit molt forts i aprofitant el factor pista, aconseguint arribar al descans guanyant de 18 punts de diferència. Tot i això, l’exigència física del partit va fer que l’equip acabés amb 2 baixes més, però es va poder controlar el ritme del partit i aguantar el marcador fins als 10 punts de diferència (54-44). A destacar l’actuació ofensiva i defensiva de Jan Espuga, que va liderar l’equip en tots els àmbits del joc en els moments importants.

Júnior masculí 68 –  61 Club natació Sabadell

Parcials (16-12)(31-27)(55-50)(68-61)

Primer període on els locals imposaven el seu ritme de joc que obligava els sabadellencs a reaccionar i acostar-se a només 4 punts al final del primer període. . Segon quart molt més igualat que deixava tot obert per la represa. A la sortida de vestuaris el Solsona amb un parcial de 7 a 0 agafava una mica d’aire on obria una escletxa al marcador de 12 punts, però els visitants reaccionarien i s’aproparien a 2 punts per continuar amb un partit molt igualat. En el darrer quart els locals gestionarien una petit avantatge per acabar enduent-se el partit i sumar una important victòria.

Júnior masculí vs CN Sabadell

CB Artés B 44-59 Sènior femení

Primer partit de la 2a volta, amb una sòlida victòria a la pista de l’Artés. El ritme alt del primer temps va ser decisiu per agafar un avantatge còmode, que vam saber mantenir fins al final del partit. A destacar el treball seriós i conscient de tot l’equip, especialment en el treball pel rebot i la cura per la possessió, amb pocs errors no forçats. Seguim💪🏼🏀.

Sènior masculí 60 – 47 SA SURIA

16-17/8-13/15-8/21-9

El partit va començar amb intercanvi de cistelles, el primer quart va acabar amb un ajustat 16-17, el segon quart va ser el més fluix per els solsonins, els i costava enllaçar passades en atac i sortir corrent al contraatac i en els tirs de 3 no estaven encertats, els visitants se’n portaven el 2on quart 8-13 per arribar a la mitja part 24-30.

El tercer quart va començar amb un vendaval taronja, que amb un parcial de 12-0 en 6 minuts es distanciaven al marcador 36-30, els últims minuts de quart el Súria es posava les piles i amb un parcial de 3-8 posava el 39-38 a falta de 10 min.

L’últim quart va ser totalment taronja, els solsonins van sortir amb un defensa en zona, que va poder parar les penetracions de l’atac surienc, i en atac sortien més les coses…el Solsona guanyava el parcial 21-9 per arribar al marcador final 60-47, ens quedem amb les sensacions de que tot i fer un mal partit ens hem endur la victòria, que ens ajuda a seguir invictes a casa, els pròxims rivals a casa seran el 1er i el 2 on classificat, esperem poder continuar la ratxa i fer del municipal de Solsona un fortí com o som fins ara.