cadet femenícadet masculícròniquesequipsesdevenimentsgaleriageneralinfantil femeníinfantil masculíjúnior femeníjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta i galeries fotogràfiques

Infantil femení 56 – 49 BBA Castelldefels

Després del descans de Nadal hem tornat a arrancar el ritme de partits de la millor manera.

Partit molt igualat des del primer moment on la majoria de temps ha dominat el marcador l’equip rival.

Però, malgrat la baixa forma física de després de vacances i la pèrdua de moltes pilotes hem aconseguit capgirar el marcador.

Molt bona feina de totes les jugadores. Cal destacar la pressió i la intensitat en defensa que ens han permès recuperar moltes pilotes.

Cal seguir treballant.

Infantil femení vs BBA Castelldefels

Bàsquet Sant Boi 56-30 Infantil masculí

Des del xiulet inicial, l’equip del Sant Boi va mostrar caràcter, dominant tant en defensa com en atac.

A partir del segon període l’equip local va demostrar el potencial que tenien i van remuntar el partit. La coordinació i la cohesió eren evidents mentre treballaven junts per limitar les oportunitats del CB Solsona i al mateix temps aprofitaven les seves pròpies.

Destaca la notòria solidesa defensiva del Sant Boi, que va fer difícil per al CB Solsona trobar espais per anotar. Els jugadors clau van mostrar habilitats defensives impressionants, interceptant passes i controlant la pintura.

A l’altre costat de la pista, l’ofensiva del Sant Boi va ser diversificada i efectiva. Moviments ràpids, passes precises i encert en els tirs van contribuir al marcador creixent de l’equip. Jugadors amb una mà fina van encertar tirs des de diverses posicions, demostrant la seva versatilitat ofensiva.

Cadet masculí B 43 – 41 CB Vic 4

Primer partit de la temporada regular després d’una molt bona primera fase prèvia.

Hem rebut el CB Vic i ha sigut un partit molt igualat fins a la tercera part on hem sortit més valents a per a la victòria i hem agafat una avantatge de +10.

Felicitar als jugadors per el partit on s’ha fet una gran defensa.

Aquest és el camí seguim!

CB Roda de Ter 74-37 Sènior femení

Partit complicat a la pista del líder invicte del nostre grup. Les solsonines van mantenir la igualtat fins al descans. Al 3r quart, però, la superioritat física de les locals va sentenciar el partit.

Sènior masculí  76 – 50  Qbasket Sant Cugat 2

16-14/20-10/10-13/30-13

Un Solsona amb moltes baixes rebia el QBasket, el primer quart va ser d’intercanvi de cistelles per acabar el primer quart 16-14, el segon quart va ser calcat al primer excepte els dos últims Min on els solsonins amb un parcial de 10-2 és distanciaven 36-24 a la mitja part.

El tercer quart va començar amb un parcial de 2-9 per els visitants, el solsonins a final de quart recuperaven sensacions i perdien només el quart per 3 punts. 10-13 per deixar el marcador 46-37 per començar el quart quart. El darrer quart va començar amb un vendaval taronja, ja que amb 7 Min van fer un parcial de 23-0 per deixar el marcador a 3 min del final 69-37. A partir d’aquí els visitants van tirar d’orgull i van maquillar una mica el resultat final 76-50. Gran partit del Unai que tot i la seva joventut va ser un dels jugadors més determinants de l’equip.