cadet femenícròniquesequipsgaleriainfantil femení

Cròniques i galeries fotogràfiques del partits amistosos d’aquest Nadal

Cadet femení 76-68 Bàsquet Agramunt

Ha estat un partit força igualat, contra un rival que fins ara no havia perdut cap partit al seu grup. Tenen una mitjana de 70 punts per partit, i de seguida han demostrat que tenen un bon percentatge en el tir exterior. Hem arribat al descans amb només 2 punts d’avantatge (34-32). L’arrencada del 3r quart ha estat espectacular, i amb 4 triples gairebé consecutius hem agafat un bon avantatge (54-37).
Hem demostrat una gran efectivitat en el tir exterior, 13 triples.
A destacar el partidàs de l’Alba, amb 17 punts (5 de 6 en triples).👏🏼👏🏼🏀

Cadet femení vs Bàsquet Agramunt

Infantil femení 46 – CB Mollerussa 42

Jugàvem un amistós contra un equip encara no conegut que des del primer moment ha lluitat el partit.
Inici amb un marcador molt igualat per la falta d’intensitat de les jugadores del Solsona, però al segon període una defensa eficaç i un molt bon ritme d’atac ens han permès arribar a la mitja part 14 punts per sobre (32-18).
Tot i així s’ha pogut notar clarament que venim d’un període sense entrenar gaire per les festes de Nadal ja que l’equip rival ha pogut apropar-se al marcador controlant elles el ritme del partit.
Victòria pel Solsona que ens ha permès tornar al ritme de competició. Ara cal enfocar-se en la fase regular. Seguim.