cadet femenícròniquesequipsgaleriageneralinfantil femeníinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques i galeria fotogràfica dels partits de cistella alta del 2 i 3 de desembre

Infantil masculí 40 -73 SA Súria

L’infantil jugava contra el Súria, un equip que al seu pavelló va fer un bon partit. El primer període va començar bé pels locals amb bona intensitat que es va veure clarament en defensa. El segon període les coses en atac no sortien bé, la qual cosa també es va notar en defensa on l’equip visitant va fer un gran parcial per separar-se al marcador. Tot i això, el Solsona no va abaixar els braços i va guanyar l’últim període de la primera part amb un parcial de 10-4.
A la segona part es va començar a notar el cansament i el partit es va alentir, els locals jugaven sense idees i costava trobar oportunitats per anotar. Van continuar lluitant fins al final i van aconseguir maquillar el resultat a l’últim període. Va ser un partit difícil on el Solsona no es va donar per rendit en cap moment, ara a continuar treballant cara els següents partits.

Infantil masculí vs SA Súria

 

Cadet masculí B 72 -52 CB Vilatorrada

Partit molt treballat de l’inici fins al final, a més a més cal destacar que vam estar molt encertats des de la línia de 3 punts, recuperem la dinàmica de partits passats, felicitar els nens per guanyar la fase regular amb 9 victòries seguides sense perdre cap partit ara toca posar la mirada en l’últim partit de la fase prèvia.

Cadet masculí B vs CB Vilatorrada

Cadet masculí A 60 -69 Bàsquet Manresa

El cadet A perd la oportunitat d’assegurar el liderat de la categoria. Rebent el Manresa, el millor rival trobat fins ara, els solsonins van sortir forts des del primer moment, però el partit va ser igualat de principi a fi. Un parcial encaixat al principi de l’últim quart va posar en desavantatge de 10 punts als locals, que tot i intentar la èpica i posar-se a 4 punts a falta de 2 minuts van caure rendits pel físic i la pressió rival.

Tot i la derrota, l’equip millora dia rere dia, i ja és un equip molt superior al que era a principis de temporada. Agrair a tota l’afició que va animar l’equip els 40 minuts de joc. Ens queden molts partits així!

 

Cadet masculí A vs Bàsquet Manresa vermell

 

Júnior masculí  57 – 38  CB Matadepera

Parcials (19-7)(29-19)(42-25)(57-38)

Primer període molt favorable als locals on la defensa va marcar les diferències tot moment i el Matadepera demostrava que no era senzill atacar en joc posicional. Segon quart molt més igualat que deixava tot obert per la represa. A la sortida de vestuaris el Solsona sentenciava un partit important contra un rival directe en la classificació.

Júnior masculí vs CB Matadepera

CB Llívia Puigcerdà 65-55 Sènior femení

Hi ha moltes maneres de guanyar un partit. Sovint només mirem el marcador i ens oblidem de tot el que envolta aquest fantàstic esport.

Les circumstàncies extremes van fer que arribéssim a Llívia amb tan sols 6 jugadores, i que finalment només 5 estiguessin en condicions físiques per jugar el partit.

Cinc jugadores que, malgrat l’adversitat, decideixen plantar cara i lluitar per la victòria. Potser no una victòria al marcador, però sí una victòria en joc, actitud, moral i superioritat absoluta sobre un rival que només va poder guanyar al marcador, gràcies a la seva efectivitat en el tir exterior.

Hi ha partits que queden gravats a la memòria, i aquest serà un d’ells. Per la “victòria” aconseguida… i pel triple de la Glòria.😉
Seguim💪🏼🏀

 

Sènior masculí  57- 50  CB Navàs B

17-12/17-15/8-9/15-14
Els sèniors del Solsona els i costava molt anotar la primera cistella, que va arribar al Min 5 on els visitants ja ens havien fet 5p. D’aquí al final de quart veiem la cistella més gran, i acabàvem guanyant el parcial 17-12. El segon quart va ser d’intercanvi de cistelles per els dos equips, els solsonins guanyaven el parcial 17-15 per arribar a la mitja part 34-27.

A la represa els solsonins semblava que sortien a resoldre el partit i al Min 25 ja guanyaven de 11p, d’aquí al final de quart els solsonins només van anotar 2p,  tot i això només es perdia el quart 8-9 per arribar a falta de 10 min 42-36. El darrer quart va ser d’intercanvi de cistelles, en aquest quart els solsonins perdonaven algunes cistelles fàcils per poder augmentar les diferencies al marcador, el solsonins guanyaven el parcial 15-14 i se’n emportava el partit 50-57, en resum. Els solsonins van tornar molt posats en defensa, fruit d’això de només encaixar 50punts contra un equip de mitja taula, de moment la nostra lliga, en contra les errades amb alguns tirs, contraatacs per ampliar la diferència al marcador…. S’han d’anar polint coses. Però el joc a millorant bastant comparat a l’any passat, ara ens hem marcat el repte de guanyar els últims partits per acabar la primera volta.

Avia’m si després d’aquestes victòries podem escalar varies posicions a la classificació.

Sènior masculí vs CB Navàs B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *