cadet femenícadet masculícròniquesequipsgaleriageneralinfantil femeníinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques i galeries de cistella alta del 25 i 26 de novembre

 

Infantil femení 52 – Vilatorrada 40

Ens enfrontàvem a un equip contra el que ja havíem jugat i havíem perdut de 4 punts. Sabíem que ens esperava un partit intens en el que havíem de treballar molt en defensa.

I així va ser, una bona pressió a tota pista i parar el contraatac ens van permetre frenar el ritme de l’equip rival i controlar nosaltres el partit.

Cal seguir treballant l’atac, jugar amb calma però amb moviment per generar espais per trobar el tir.

Felicitar a les jugadores per la victòria.

Infantil femení vs CB Vilatorrada

CB Artés 77-49 Infantil masculí

 

Marcador enganyós per a un partit que va ser disputat de tu a tu contra un bon rival. Els solsonins van competir 4 dels 6 períodes amb diferències mínimes d’1 punt.

El resultat final és fruit de la superioritat del seu jugador interior de referència, que acaba decidint el partit.

 

Galeria del cadet femení

Cadet femení vs CB Castellet

CB Artés 56 –  68 Cadet B masculí

A les 9:30 començava el partit contra els últims de la classificació i per la sorpresa de tots, l’equip del Artés va començar molt entonat i va començar guanyant els dos primers quarts.

Una xerrada intensa dins del vestidor va provocar que els nostres es posessin les piles i el guió va canviar. Un bon encert en els triples i unes bones defenses van provocar que el Solsona es poses davant en el marcador. Finalment vam aconseguir la victòria i continuem invictes (8-0). Tot i això cal dir que s’han de millorar certs aspectes ofensius i defensius si de cara el futur volem continuar lluitant per ser amunt.

Tot i així bona feina i seguim!

 

NB Olesa 54 – 83 Cadet Masculí A

Parcials (14-18)(25-46)(42-65)(54-83)

El cadet es desplaçava a la pista sempre difícil de l’Olesa, amb l’objectiu de seguir al capdavant de la classificació. Primer tram de partit igualat on els locals no perdien la cara del partit amb unes bones accions ofensives. A partir del segon quart els Solsonins imposaven el seu ritme de joc, i ja no donarien opcions a un Olesa que ho va intentar en tot moment, però no va ser capaç.

Bon partit del cadet demostrant la bona feina que està fent, per deixar oberta la lliga de la 1ª fase es decidirà la setmana vinent contra el Manresa a Solsona.

 

La Salle de Manresa 54 – 58 Júnior masculí

Parcials (11-14)(23-28)(45-46)(54-58)

Desplaçament complicadíssim el que havia d’afrontar l’equip júnior del club, contra una Salle de Manresa que no passa pel seu millor moment de joc. En els primers compassos de partit ja s’intuïa la intensitat en què els 2 equips encaraven el duel, la manca d’encert dels Solsonins evitava diferències majors en el marcador i la igualtat va ser present en tot moment. En els instants decisius els taronges van agafar una petita renda que seria decisiva.

Victòria molt important per continuar sumant en un mal dia en l’encert en el tir i de joc col·lectiu.

 

Sènior femení 54-67 CB Manlleu

 

Partit força igualat que acaba amb derrota davant d’un rival directe. La igualtat en el marcador s’acaba trencant pels errors no forçats, causats principalment pel cansament físic.

L’equip continua millorant i mantenint un bon nivell d’anotació, però ha de millorar en defensa.

Sènior femení vs CB Manlleu

 

CB Esparreguera 76 – 67 Sènior masculí

23-17/ 26-16/21-16/6-18

Els sèniors de Solsona visitaven la sempre difícil pista del Esparreguera, el partit no començava gaire bé per els interessos visitants. Els locals amb una pressió ens feien precipitar als nostres llançaments i un joc bastant anàrquic, el locals guanyaven el primer parcial 23-17, el segon quart continuava la pressió dels locals i amb un encert de 3 molt bo, que amb 4 triples consecutiu feia que agafessin la major renta a la primera part al Min 14 37-21, d’aquí al final de quart intercanvi de cistelles per acabar la primera part 49-33.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera i al Min 28 els locals disposaven de la màxima renta 25p 67-42, els solsonins dominaven aquests dos últims Min i retallaven una mica la diferència del marcador 70-49, l’últim quart els solsonins van començar una pressió individual tancant-se amb una zona, fruit d’això van poder dominar el quart i amb un 6-18 retallaven la diferencia als 9 punts final. Amb la incertesa de que hagués passat si el partit hagués durat 6-7 Min més O haguéssim posa’t aquesta defensa abans, ens hem de quedar que a la primera part ven encaixar 49 punts i a la segona 27.

Ara a continuar treballant, que ens espera un repte molt bonic els pròxims 4-5 partits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *