cadet femenícadet masculícròniquesequipsgeneralinfantil femeníinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta del 18 i 19 de novembre

Manresa CBF 58 – 55 Infantil femení

Partit molt intents des del primer minut contra un rival ja conegut.
En la primera ronda vam perdre de 20 (38-58) i, aquest passat cap de setmana, tan sols de 3 punts. Això és fruit del treball als entrenaments i la confiança que van agafant les jugadores a pista.
Vam començar el partit guanyant el primer període (4-9) però la defensa molt tancada del Manresa i no parar el contratac van afavorir a l’equip rival en un període de 12-4. Tot i així, la concentració de les jugadores del Solsona, l’agressivitat defensiva i l’encert sota cistella ens van permetre posar-nos al capdavant del marcador (45-48).
Finalment, la intensitat a pista no va ser la suficient per endur-nos la victòria cap a casa remarcar, però, el gran partit de tot l’equip.
Cal seguir treballant.

Infantil masculí  36-44 CB Igualada

Un partit molt igualat des del principi, un rival del nostre nivell i que els podríem haver guanyat.
Vam jugar molt bé aquest partit fent jugades bones, però els problemes en defensa i en els rebots ens van perjudicar. Arribàvem a l’últim període perdent de un, però ens van superar.
Anem millorant aspectes en atac i cada cop millorant els passes. Anirem millorant la defensa i el rebot per aconseguir el que volem.

Cadet masculí B 55 – 48 Bàsquet Berga

Partit on en teoria havíem de ser clarament superiors, es va veure amenaçat per la gran ofensiva i ganes del equip rival.
El primer quart van guanyar-lo els visitants i semblava que s’escaparien en el marcador. El segon quart la tònica era la mateixa però un minut clau va fer que els nostres espavilessin una mica i arribéssim a la mitja part mes igualats.
La desavantatge per part nostra de ser només 8 jugadors era present, però finalment a la meitat del 3er quart, els del Solsona van posar-se les piles en defensa i amb uns bons contraatacs aconseguíem avançar-nos en el marcador.
Finalment, l’últim quart era un intercanvi de cistelles en que en qualsevol errada per part nostra podria provocar que el Berga fes un pas endavant, tot i així amb un seguit de bones cistelles als últims minuts vam aconseguir que el partit estigués decidit.
Acabem obtenint la victòria patint mes del previst.
Seguim líders invictes. Falten 3 partits per acabar la primera volta, seguint entrenant com sabem aconseguirem el nostre objectiu.
Som-hi!

Cadet masculí A 106 -28 CB Martorell

El cadet A aconsegueix una victòria fàcil que referma el seu lideratge dins la categoria. Els locals es van imposar des del primer moment i van deixar el partit pràcticament sentenciat amb un parcial de 29 a 6. El segon quart es va notar encara més la superioritat dels solsonins, que amb defensa pressionant i bon joc col·lectiu van encaixar un parcial de 35 a 11 que deixava un marcador de 64 a 17 a la mitja part. Durant la segona meitat tampoc van afluixar, i tots els jugadors van contribuir en atac i en defensa fins arribar al resultat final de 106 a 28.
A destacar l’actuació ofensiva d’Issouf Diallo, amb 25 punts

Júnior masculí 76- 53 CB VIC

Parcials (24-20)(47-32)(69-44)(76-53) Primer període molt igualat on les defenses deixaven molt que desitjar tant per uns com pels altres, això conduïa a un intercanvi de cistelles que no beneficiava a cap equip. En el segon quart el Solsona augmentava la intensitat defensiva i amb un parcial de 23 a 12 distanciava al equip viguetà de 15 punts al descans. En la represa el ritme de joc era clarament dominat pels taronges, que ja sentenciaven un partit important pels jugadors locals. Un darrer quart sense massa història i amb una anotació molt baixa per la manca d’encert dels dos equips deixava els 76 a 53 final.

Júnior masculí vs CB Vic

La Salle Manresa 70-51 Sènior femení

Partit irregular de les solsonines, que van començar amb un bon ritme, plantant cara a un bon rival. Després del descans, però, un excès d’errors no forçats ens van penalitzar. A destacar el partit de la Júlia, amb 4 triples i un total de 26 punts.

Sènior masculí 101 – 31 A.E SALLENT

32-8/ 24-11/ 23-11/ 22-7.
El fortí solsoní rebia la visita d’un dels cuers de la lliga, els jugadors taronja van sortir com un autèntic vendaval, defensant amb molta intensitat i corrent al contraatac de gran manera. Fruit d’això quasi bé ja deixaven el partit liquidat al primer quart. 32-8, el segon quart els taronja van relaxar-se una mica ( no gaire), amb la intensitat defensiva i la sortida al contraatac tot i així guanyaven el parcial 24-11 per arribar a la mitja part 56-19.
 El tercer quart va ser una copia del segon, els solsonins se’n emportaven el parcial 23-11, per arribar a falta de 10 min amb el marcador de 79-30,  el quart quart va ser de tràmit on els solsonins van guanyar el parcial 22-7 per acabar el partit 101-37.  Partit que ens esperàvem que seria còmode i on és van posar un parell d’objectius complerts per l’equip local, a destacar el bon partit del Miquel Estany, que amb 21 punts va ser el màxim anotador del partit i es va fer l’ amo de la zona.

Sènior masculí vs AE Sallent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *