cròniquesequipsgeneralmini femenímini masculípremini

Cròniques de cistella baixa del 18 de novembre

CB Artés 67 -16 Pre-mini mixt  

El començament del partit no es veia molta desigualtat entre nosaltres i l’Artés, el marcador estava bastant igualat, però durant les 3 següents parts es va començar a notar la desigualtat, tant física com tècnica, tot i així, els nens van sortir contents i animats del partit!

La Salle Manresa 88-38 Mini femení

 

Molt bon partit de les solsonines a la pista d’un dels rivals més forts del grup. Malgrat començar perdent, vam saber mantenir el pols al partit, arribant a posar-nos a només 8 punts del Manresa, fet que les va obligar a aturar el partit per augmentar l’agressivitat defensiva i recuperar el seu l’avantatge. Seguim💪🏼🏀

Mini masculí 77 – 80 Bàsquet Berga 

L’equip del mini mixt de Solsona s’enfrontava contra el Berga a Solsona. Va ser un partit molt intens i super igualat en el que els de Berga van tenir molt encert en els tirs de tres. Els solsonins va aguantar molt bé al Berga però al final van acabar perdent 77-80.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *