cadet femenícadet masculícròniquesequipsgaleriainfantil femeníinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta del 28 i 29 d’octubre

SA Súria 78-38 Infantil masculí

El Súria era superior a nosaltres, l’àrbitre era dolent i els nens estaven enfadats amb ell i això els va fer perdre la concentració.
Cada cop anem millorant amb els rebots.

 

Cadet femení 64-47 AE Sallent

Els dos equips arribàvem invictes al partit. La igualtat dels primers minuts s’acaba trencant a favor de les solsonines, que aconsegueixen mantenir la intensitat suficient durant els 40 minuts per anar doblegant la resistència de les visitants.

 

Bàsquet Manresa vermell 54 – 44 Cadet masculí A

Primera derrota de la temporada a la pista del Manresa. Els solsonins han competit bé contra l’equip més fort que s’han trobat fins ara durant gairebé tot el partit, però al segon quart el Manresa ha fet un parcial important que els posava 14 a sobre. Els nostres no s’han amagat i amb caràcter i defensa han aguantat el marcador fins els últims minuts de partit, però les pèrdues de pilota i el poc encert durant el partit ha fet molt difícil culminar una remuntada que era possible fins els últims instants del partit. A destacar l’actuació ofensiva de Ton Garriga, amb 16 punts

 

CB Vilatorrada 62 – 79 Cadet masculí B

Partit de diumenge a les 9 del matí a Sant Joan de Vilatorrada.
Hem començat adormits, i per aquesta raó no aconseguíem escapar-nos en el marcador. A l’inici del segon quart finalment despertem i dominem el partit i aconseguim un avantatge de +10. Un mal tercer quart fa que els locals remuntin i es posin 6 punts per sota.
Finalment els nostres juguen uns molt bons 2 últims minuts i anoten 3 triples gairebé seguits i ens col·loquem amb 17 punts d’avantatge i finalment guanyem el partit còmodament.
Felicitar als nostres que han fet un gran partit fora de casa i en un horari una mica dolent.
Afegir que només hem anat a jugar amb 7 jugadors i els dos últims minuts ens quedem amb 5 jugadors disponibles degut a 2 expulsats per 5 faltes.
Els cadet van saber demostrar la feina dels entrenaments i ens posem líders en solitari.
Seguim!

Sferic Terrassa 71 – 70 Júnior masculí

Parcials (17-9)(31-28)(44-57)(71-70)
Partit a domicili el que tenia que jugar el júnior del CB Solsona contra un rival que venia d’un molt bon inici de temporada.
El ritme del primer quart el van marcar els locals que s’imposaven clarament amb una bona defensa i un bon joc combinatiu.
El segon període els taronges reaccionaven i arribaven al descans amb un ajustat 31 a 28.
A la represa l’actitud dels visitants els feien dominar clarament el ritme de joc i el marcador però un mal darrer tram de partit i un final molt ajustat va decantar el resultat favorable als jugadors de Terrassa.

Sènior femení 59-48 Bàsquet Berga

Partit força igualat, amb alternances al marcador. Després d’un bon inici de les solsonines, les rivals prenen el control del ritme del partit i es posen per davant. Poc a poc recuperem la intensitat defensiva i tornem a controlar el partit. Al final, bones sensacions i victòria que ens permet col·locar-nos a mitja taula.

Galeria del sènior femení vs Basquet Berga

Sferic bàsquet A 85 – 59 Sènior masculí

Parcials: 17-9/ 24-18/ 30-9/ 14-23

Els sèniors visitaven el diumenge a la tarda la sempre difícil pista del Sferic de Terrassa, petita i amb molta pressió ambiental.
Els solsonins van començar molt freds a pista i els locals guanyaven el primer parcial 17-9.
El segon quart va seguir la mateixa tònica que el primer i els solsonins perdien el parcial 24-18, per arribar a la mitja part 41-27.
A la represa, els locals van sortir a per totes, augmentant la intensitat defensiva i corrent al contraatac, de manera que en 7 minuts i amb un parcial de 16-0 gairebé donaven el partit per sentenciat, ja que al final del tercer quart els locals quasi bé doblaven els visitants: 71-36.
L’últim quart els solsonins van poder reduir una mica la diferència, ja que van guanyar el parcial 14-23 per deixar el marcador final 85-59.
Partit molt difícil pels taronges, on la intensitat de l’equip local, més la presència d’un dels jugadors més alts de la competició i la pressió del pavelló van sobrepassar de totes totes a l’equip solsoní. Ara toca passar pàgina i intentar tornar a ser l’equip que poden ser.
Aquest dissabte juguen a les 16.30 i com sempre a casa intentaran que sigui un fortí, així que s’espera recuperar les bones sensacions que s’han tingut fins ara a Solsona i no perdre-les quan se jugui fora de casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *