cadet femenícadet masculícròniquesequipsgeneralinfantil femeníinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques de cistella alta del 21 i 22 d’octubre

CB Vilatorrada 37 – Infantil femení 34

Partit molt igualat des del primer moment. La pressió després de cistella i l’atac en estàtic ens han permès mantenir el marcador durant gran part del partit.

Al final del partit la falta de concentració i la dificultat en parar el contratac han permès que l’equip rival s’avancés en el marcador.

Cal seguir treballant la concentració i el ritme durant els 40 minuts del partit i no perdre la calma en els moments més tensos.

 

CB Castellet 60-68 Cadet femení

El de dissabte va ser un partit molt emocionant.

Els primers dos quarts vam defensar amb una pressió a tota la pista. No va ser suficient, ja que l’equip contrari va aplicar una bona estratègia i ens va superar a nivell ofensiu. A la mitja part perdíem de 13 punts.

L’equip va reaccionar amb un canvi d’actitud molt positiu i un canvi de defensa. Destaquen els 11 triples del partit!

Finalment el resultat d’aquest esforç va ser un partit ben guanyat: 60-68.

 

 

 

Cadet A masculí  80-69 NB Olesa

 

Victòria d’orgull a casa del cadet A que els permet posar-se líders de nivell A. Tot i començar el partit adormits i encaixant un parcial de 6 a 13, de seguida van reaccionar i amb una defensa intensa i contraatacs van arribar al descans guanyant de 10. Els solsonins van poder aguantar el marcador fins els últims 5 minuts, arribant-se a posar 15 punts per sobre. Però uns mals minuts van fer que el rival de seguida es creixés i es poses només a 6 punts a falta de 2 minuts. Va ser llavors quan el cadet A va treure la seva millor versió i amb molta defensa i atacs amb moviment de pilota van rematar el partit, acabant fent 80 punts i guanyant d’11 de diferència. A destacar l’actuació ofensiva de Ton Garriga (20 punts) i la defensiva de Jan Espuga.

 

Galeria de fotos https://flickr.com/photos/cbsolsona/albums/72177720312106225 

 

Cadet B masculí 81 – 46 CB Artés

 

Partit on rebíem l’últim classificat de la taula, va ser un partit on el vam dominar des del primer quart fins l’últim, els nostres jugadors han fet molt bona feina i van demostrar la seva capacitat tant ofensiva com defensiva.

Vam aconseguir una victòria molt còmoda que ens situa al capdamunt de la classificació.

Seguir treballant i defensant com fem per acabar l’any ben amunt!

 

Júnior masculí  54- 74 CB Tona

Parcials (15-10)(23-31)(44-44)(54-74)
El Solsona rebia al CB Tona en la 4a Jornada de competició on des del inici del partit es va poder veure una intensitat molt alta, la igualtat era la tònica del partit fins que es va arribar al últim període. El Tona va imposar la seva defensa i amb un parcial de 10 a 30 es va endur la victòria.

Galeria de fotos https://flickr.com/photos/cbsolsona/albums/72177720312115928

 

CB Castellet 51-31 Sènior femení

 

Nova derrota contra un dels equips que estarà a la part alta de la classificació. La seva pressió asfixiant va dificultar el nostre atac, i no vam saber aturar el seu contraatac en moments clau de partit.

 

Sènior masculí 74 – 67 C.E.MARISTES RUBI

12-21/22-15/20-14/20-17

 

Els nois patrocinats per Pentex sortien una mica adormits el segon partit a casa aquesta temporada. Fruit d’això, amb 8 minuts els visitants s’avançaven 6-21 al marcador. Per sort, un parcial de 6-0 en els dos últims minuts permetia maquillar una mica el resultat del primer quart; 12-21.

Durant el segon quart els solsonins van picar pedra com mai i, amb un parcial de 22-15, arribaven a la mitja part dos punts per sota; 34-36.

La segona part va continuar amb la tònica anterior. Tot i el reguitzell de faltes que pitaven (10 taronges i 4 dels visitants), els solsonins guanyaven el 3r quart 20-16 per arribar a l’últim quart 54-50.

L’últim quart va començar amb una bona arrancada dels de casa, que amb 4 min agafaven la diferència més amplia del partit; 12 punts d’avantatge i 64-52 al marcador. Semblava que deixaven el partit enllestit, però en 4 min, una molt bona defensa i encert en els triples, els visitants empataven de nou el partit a 64-64. Per sort els solsonins van saber reaccionar i amb un parcial de 10-3 sentenciaven el partit: 74-67.

Cal destacar que els solsonins es van saber sobreposar als petits contratemps que van anar sortint i, també, remarcar el gran partit del capità, que amb 23 punts va ser el màxim anotador del partit.

Galeria de fotos https://flickr.com/photos/cbsolsona/albums/72177720312127634

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *