cadet femenícadet masculícròniquesequipsgeneralinfantil masculíjunior masculísenior femenísenior masculí

Cròniques del 30 de setembre de cistella alta

DS2_9123

CB Tona 58 – Infantil femení  51

Partit on des del primer moment s’han notat les ganes de tot l’equip de tornar a començar la temporada.

Primers períodes amb molt bon ritme d’atac i molts encerts. Però en els últims períodes s’ha pogut notar el cansament i la falta de concentració, fet que ha provocat la pèrdua de pilotes “tontes” i la falta d’intensitat en defensa.

Infantil masculí  42-81 Navàs

Debut de l’infantil masculí

Partit ben disputat al principi però al acabar el segon període la defensa nostra no va ser bona i el Navàs va aprofitar-ho, també ens va fallar el rebot en defensa.

Bàsquet Berga 39 – Cadet femení 56

Debut i victòria a Berga del cadet femení en un partit ajustat fins l’últim quart, on les solsonines s’han imposat amb un bon parcial per acabar-se emportant el primer partit de la temporada.

Cadet masculí A 63 – Salle Manresa 53

El cadet A masculí comença bé la temporada amb una victòria a casa contra el Salle de Manresa. Els locals van començar amb un parcial fort dominant 14-4 en el marcador, però els manresans de seguida van entrar el partit i el van igualar al segon quart. Desde llavors va ser un partit intens i igualat, fins que en l’últim quart els solsonins es van imposar demostrant superioritat en tècnica individual i col·lectiva per emportar-se la victòria. A destacar l’actuació ofensiva de Daniel Sances i Ton Garriga, que van fer 44 punts entre els dos

Cadet B masculí 64 – 43 CB Igualada

Va ser un partit on vam dominar el partit en tot moment, ja que érem bastant superiors en quant a rapidesa respecte al rival.

1er quart vam començar guanyant fent molts contraatacs principalment, i ràpidament ens vam escapar al marcador de 10 punts, al 2on quart vam seguir dominant el partit, tot i que teníem bastants errors en quant a defensar les portes enrere i bloquejar el rebot, tot i així vam anar al descans amb bastanta avantatge +10 punts.

Un cop començat el 3er quart va ser on ens vam adormir i ens van començar a retallar punts i va arribar un moment que guanyàvem nomes de 5 punts i vam perdre l’avantatge que teníem, però amb un esforç i carregant piles després d’un temps mort, al principi del últim quart vam despertar i vam aconseguir adquirir i jugar amb la nostra dinàmica i fer un bon bàsquet ràpid i vam recuperar l’avantatge i vam ampliar la distancia fins a guanyar de mes de 20 punts. Cal destacar el partit de l’Arnau Rovira que va ser el líder anotador amb 17 punts.

El que toca ara es seguir treballant i anar millorant i polint diferents aspectes tant a nivell individual com col·lectiu , els nanos en tenen moltes ganes i de ben segur que aconseguirem grans coses aquesta temporada. No podíem haver començat de millor manera.

Júnior masculí  78 – Bàsquet Pia de Sabadell  B 57

Parcials (20-22)(45-30)(60-45)(78-57)

Partit on el Junior arribava després de perdre la primera jornada contra el Club Natació Sabadell per un ajustat 72-69.

Al primer Quart la defensa dels 2 equips es veia clarament superada pels atacs contraris i el primer quart reflectia la superioritat de l’atac a la defensa amb un marcador molt alt.

Al segon període la defensa local s’imposava clarament als intents dels jugadors de Sabadell i d aquesta manera amb un parcial de +17 en aquesta fase del partit s’arribava amb un avantatge local de 15 punts.

En la segona part els jugadors visitants milloraven molt el seu joc i el Solsona no era capaç de augmentar el seu avantatge, però el partit estava controlat i tampoc veia perillar el marcador a favor dels locals.

El darrer Quart evidenciava la superioritat local i es materialitzava la primera victòria del equip junior

Bàsquet Òdena 66- Sènior femení 48

Partit molt igualat fins al descans. A la represa el rival aprofita el seu millor estat físic per anar agafant un avantatge que acaba sent decisiu

Cal seguir treballant.

Sènior masculí  72 – Bàsquet Sant Pere B 69

Parcials: 17-19/19-16/14-23/22-12

Els nois patrocinats per Pentex debutaven a casa davant d’un sempre perillós Sant Pere. El partit va començar amb intercanvi de cistelles fins a la mitja part, ja que la renta màxima per cada equip va ser de 4p. El marcador a la mitja part reflectia un apretat 36-34. El tercer quart va seguir la mateixa tònica, fins al minut 27 on un parcial de 2-11 feia que els visitants agafessin una renta de 7p abans de l’últim quart, 50-57. El quart quart va començar amb un Solsona animat, creient amb la victòria i així, amb 5 min, ja havia retallat la diferència a 1p, 61-62. Els últims minuts van ser molt emocionants, amb intercanvi d’encerts i errors dels dos equips, on el Solsona es posava per davant, 70-66. Un triple visitant a falta de 40 seg pel final posava un 70-69, i a falta de 20 segons els locals es col·locaven en un definitiu 72-69. Els solsonins van saber defensar l’última possessió visitant i així es van endur la primera victòria de la temporada a la segona jornada. Ara a seguir sumant, aquests partits serveixen per anar creixent.

Cal destacar, en particular, l’aportació de l’Unai, ja que tot i ser júnior va sumar 17 punts i va fer un bon treball en defensa i en atac.