equipsgeneral

Acabem la temporada recuperant l’asado argentí

Finalment després de 4 anys vam poder recuperar el sopar de fi de temporada. Durant la pandèmia no es va poder realitzar i es va programar pel dissabte 3 de juny d’enguany. Les inclemències meteorològiques de finals de maig i començament de juny van fer ajornar la dat fins al dissabte 17 de juny.

 

Més de 80 persones; entrenadors, famílies i amics del CB Solsona ens vam retrobar per menjar asado argentí, pasta, amanida, verdures i gelats. A darrera hora del vespre preveient les tempestes que ens havien fregat vam desmuntar totes les taules que teníem muntades davant del pavelló nou i les vam muntar a cobert, a l’espai entre pavellons, davant de la recepció del conserge.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *