Torna la lliga i per minimitzar el risc es jugarà en format bombolla

A fi de fer front a la pandèmia COVID-19 de la manera més efectiva, i minimitzar el màxim possible el risc de contagi durant la competició, s’ha modificat, també, l’estructura competitiva. Els campionats començaran dissabte dia 31 d’octubre.

La composició dels grups, passarà a ser de quatre equips per grup, que jugaran pel sistema lliga d’anada i tornada, si bé respectant el criteri de bombolla recomanat per les autoritats sanitàries.  La primera i segona jornades s’enfrontaran els dos mateixos equips, cada setmana a pista d’un d’ells, seguit d’una jornada de descans abans de jugar la següent bombolla.

El calendari seria aquest:

A nivell reglamentari, restaran suspeses, fins a nou avís, les normatives d’alineacions en aquelles categories on les regles de joc en contemplin. En funció de l’evolució de la pandèmia s’estudiarà i decidirà, més endavant, sobre el restabliment de la normativa suspesa.

La previsió és poder publicar els calendaris de la Fase Prèvia abans del 18 d’octubre.

FCBQ | Competicions |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *