general

Hooliganisme al bàsquet, no gràcies

Avui hem perdut el partit del júnior masculí (categoria A) contra la Salle Manresa @lasallemanresa, cal felicitar els jugadors de la @basquetSalle que han estat més intensos tot el partit, cal remarcar en negatiu el lamentable espectacle donat desde la graderia.

Uns pares que desde el minut 0 han increpat i insultat als nostres jugadors (tenen entre 16 i 17 anys ) a la taula i a l’àrbrite , és molt desagradable jugar a bàsquet amb aquestes condicions. Caldria una reflexió per part de la fcb i dels clubs per aturar aquest comportaments en el nostre esport. @bastquetcatala @lasallemanresa

 

El Club d’handbol Pardinyes ha fet un video en to humorístic per fomentar els valors en l’esport, per recordar al pares que a la grada de vegades se’ls veu com hooligans, i que molts cops posen una pressió innecessària als nens i les nenes. Deixem que gaudeixin de l’esport!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *