cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior masculí, CB Solsona, 48 – European International School, 78

Contundent derrota

Parcials: (10-17); (16-18); (8-20); (14-23)

El sènior solsoní, limitat de recursos per baixes mèdiques i absències, s’enfrontava al cuer de la classificació, amb la voluntat d’assolir una nova victòria, però l’equip va jugar un mal partit. Tous en defensa, lents i imprecisos, no van poder fer front a la major intensitat dels santcugatencs, que tenien moltes ganes de celebrar la primera victòria de la temporada. Es va posar de manifest no solament la manca d’efectius dels taronges, sinó també d’una millor dinàmica d’entrenament. Confiem que l’equip pugui superar aquesta conjuntura, recuperar ben aviat jugadors clau i entrenar més i millor.
El proper partit serà el diumenge 15 de desembre a les 18:30h a Berga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *