cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí ASFE Sant Fruitós b: 54 – CB Solsona: 55

Partit molt travat que s’acaba guanyant empatant-se sis vegades.

Tot i només guanyar el 2Q, el júnior masculí guanya a Sant Fruitós en un partit dominat per les fortes intensitats defensives dels dos equips.
El partit comença amb uns locals que consegueixen fer un petit forat al marcador situant-se en +5 al minut 6 del 1Q, poc a poc es redueix la diferència però els solsonins no arriben a capgirar el marcador. Resultat del 1Q 13-10.

El 2Q comença amb uns solsonins mort forts que amb un parcial de +12 capgiren totalment el partit. Resultat del 2Q: 7-19

Després de la mitja part continua la mateixa inèrcia i s’aconsegueix la màxima diferència 11 punts amunt. Els locals no donant-se per vençuts han apretat molt al final del 3Q i axiò ha fet reduir l’avantatge dels visitats a un +6, resultat del 3Q: 16-13.

Amb una forta pressió ofensiva l’ASFE ha reduit ne només dos minuts l’avantatge del Solsona, empatant a 44, i quan queden només 3 minuts es situa en dos punts amunts. Tornen els empats a 49, a 51 i s’arriba als minut final on el millor encert del Solsona els ha permès guanyar i afiançar-se en la segona posició de la lliga.