cròniquesequipssenior masculí

Crònica del sènior masculí; CB Solsona, 64 –  Proncat CB Esparreguera B, 58  

 

Emoció i victòria treballada

L’equip es sobreposa a les baixes a base de lluita i coratge

Parcials: (22-12); (8-16); (14-17); (20-13)

El sènior afrontava aquest partit amb l’adversitat de la baixa de dos jugadors molt importants per a l’equip: l’Alberto malalt, i el Lluís Codina que havia patit un accident. Sumat a la marxa de l’Andrés, es trobava amb un problema greu d’efectius en el joc interior. La posició de pivot va haver de ser reforçada pel Martí Brotons, júnior de primer any, amb un bon físic per a la posició.

En aquest context els jugadors es van conjurar per tirar el partit endavant i jugaren amb una gran motivació liderats per en Joan Padró, que va fer un partitàs. El capità solsoní va assumir la responsabilitat anotadora amb 35 punts (el 55% del total), però cal destacar la feina col·lectiva de tot l’equip, que va lluitar i es va deixar la pell a la pista.

Van començar el partit molt motivats i al final del primer quart s’imposaven clarament als montserratins, assolint una diferència de 10, la més àmplia del partit. Però en el segon i tercer quart els visitants van anar recuperant distància i al final del tercer període i als inicis del darrer es posaven per davant del marcador. Els locals, amb una banqueta limitada, patien el sobreesforç. Però en el tram final del partit es van sobreposar i es van apuntar a l’èpica, donant novament la volta al marcador i controlant intel·ligentment els minut finals. El CB Solsona està demostrant  des de la temporada passada que és un equip que – tot i la lògica incertesa d’un final de partit ajustat – acostuma a saber afrontar i treu profit de les darreres jugades del matx. El públic, una vegada més, va viure l’emoció del bàsquet.

L’equip va dedicar la victòria al Lluís Codina que, tot i l’accident i al fet que va haver de ser intervingut quirúrgicament, va estar present a la banqueta donant suport a l’equip. Li desitgem una ràpida recuperació.

El proper dissabte l’equip es desplaça a Fraga, a la Franja, on juga contra la Peña Fragatina.

Podeu accedir a l’estadística detallada del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/5db47ef9a4d427095b32b675

I aquí a l’estadística acumulada dels partits jugats fins ara:

https://www.basquetcatala.cat/estadistiques/equip/3/2019/35879/C.%20B.%20SOLSONA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *