galeria

Crònica del sènior masculí, CB Solsona 67 – CB Matadepera 83

Derrota en el retorn a Segona.

En tota la temporada anterior el sènior no va perdre cap partit a casa, però amb l’ascens de categoria cal ser conscients que el nivell de la competició ara serà clarament superior. El locals no han fet una bona pretemporada i arriben a la competició mancats de preparació i de ritme i, a més, amb greus problemes d’efectius en el joc interior, per la marxa de l’Eric i l’absència de l’Alberto.
En aquestes circumstàncies el primer rival en joc va ser el Matadepera, un molt bon equip, cridat a situar-se a la part alta de la taula. Tot i moments puntuals de bon joc, sobretot a l’inici i al tram final del partit, es va posar en evidència la superioritat dels visitants. Va debutar l’Andrés, jugador que ha retornat a Catalunya des d’Alemanya, on portava temps d’inactivitat, i que ben segur que quan recuperi forma i físic aportarà molt a l’equip.
Cal destacar que en aquesta jornada la Federació va iniciar l’Acta electrònica en els partits de la categoria, amb la qual cosa tothom pot tenir accés a les estadístiques detallades de la competició. Es pot accedir a la informació del partit en aquest enllaç:

https://www.basquetcatala.cat/estadisticas/373442

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *