El júnior aguanta 20 minuts davant d’un Creu Alta molt encertat

Bon partit del júnior en el començament de lliga.

El nivell A és molt exigent i ahir el Solsona va patir per aguantar el nivell físic de la categoria. També el Solsona es va veure perjudicat per la no alineació d’un dels jugadors de l’equip (la taula no els va inscriure)… amb aquests precedents l’equip quedava amb només 7 jugadors. L’equip va aguantar molt bé els primers vint minuts davant d’un competitiu Creu Alta.

La davallada física, el gaire bé inexistent tir exterior, el poc encert en els tirs lliures (2/16) i l’encert dels visitants va condemnar als locals que van veure com els sabadellencs s’allunyessin en el marcador. El resultat del 3Q:  10-28.

El 4Q amb un Solsona més encertat va millorar el parcial 16-22.

Resumint:

  • Hem d’entrenar més
  • Millorar el tir exterior (no potser que només llenci un jugador)
  • Més intensitat defensiva
  • Més implicació de TOTS els jugadors.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *