cròniquesgeneralsenior masculí

Crònica del sènior, CB Navàs B: 52 – CB Solsona: 64

 

LA VINT-I-QUATRENA
Ja són 24 victòries en 25 partits de lliga

Parcials: (13-15); (11-14); (12-16); (16-19)

En el penúltim partit de la lliga regular, els solsonins es van desplaçar a la pista del Navàs. Després dels alts i baixos dels dos darrers encontres, en aquesta ocasió el primer equip solsoní es va mostrar molt més regular. Sense jugar un gran partit, el sènior va controlar el ritme del joc i es va mostrar consistent en defensa. No va disposar en cap moment d’un gran avantatge en el marcador, però es va imposar en els parcials del quatre quarts del partit: després dels primers minuts en el que hi va haver igualtat i alternances en el marcador, els taronja-negres van anar per davant i van aconseguir una merescuda victòria. En l’aportació anotadora cal destacar els 15 punts els Lluís Codina, els 13 el Joan i els 12 de l’Alberto.

Dissabte vinent acaba la lliga i el clar campió s’acomiada a casa, en l‘horari habitual (17:45h), jugant contra el Bàsquet Sitges. El sènior es mereix un bon comiat de l’afició. Ha estat una temporada històrica i els seguidors del basquetbol solsoní han pogut gaudir del bon bàsquet que ha ofert l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *