cròniquesgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CB Castellar: 64 – CBS: 57

Un júnior amb un atac interior molt poc encertat perd a la pista del 10è classificat.

El partit ha començat amb un Solsona dubitatiu que l’hi ha suposat anar a remolc d’un voluntariós Castellar, en el minut 7 del 1Q s’ha produït la única avantatge al marcador dels solsonins, tot i això ha suposat un miratge i s’ha perdut el primer quart per 14-12.

El segon quart ha sortit el Solsona defensant en zona i aquesta ha estat aprofitada pels locals per encistellar 3 triples gaire bé consecutius, per contra el Solsona, xocava i xocava contra el taulell i de tots els segons rebots molt pocs s’han materialitzat, per altra banda els locals feien un bàsquet fàcil i això s’ha materialitzat amb un 20-14 al marcador.

La represa ha continuat amb la mateixa tònica situant-se els locals amb un + 11, els locals tot i jugant contra una defensa individual han materialitzat 2 triples i el Solsona desaprofitava molts tirs lliures, el parcial del quart finalitza amb un 14-11, amb un avantatge pels locals d’un +11.

El 4rt període ha suposat la tornada al partit del Solsona i en 2 minuts han sitat el desavantatge en 5 punts… aleshores s’ha entrat en una fase de nervis, però poc a poc s’ha anat reduint l’avantatge i s’ha entrat en els darrers dos minuts amb un marcador de 58-57, finalment no s’ha pogut capgirar el marcador, s’ha guanyat el quart 16-20 però el resultat final ha estat de 64-57.