Crònica del júnior masculí; UE Barberà B: 64 – CBS: 60

L’eufòria de la nit d’assaig de carnaval, es transforma en desgavell a la pista

Fins ara el partit que es considerava dur per al CB Solsona era el partit post carnaval, ara sembla ser que el pre-carnaval també s’haurà de tenir en compte.

En partit partit contra l’UE Barberà en principi havia de ser favorable pels solsonins, el 3er de la taula contra el 9è… la realitat ha resultat molt dura i només han pogut aguantar fins la mitja part on una fugaç diferència de 7 punts no ha servit de res davant de la davallada del 3er i 4rt quart.

El primer quart ha resultat un període de tempteig on els barberans han aconseguit una avantatge màxima de 5 punts, al final 15-17. El segon quart ha continuat amb un Solsona amb poca energia però que continuava sumant, arribant al màxim de diferència un +9. El resultat a la mitja part reflectia un tranquilitzador 30-37.

El tercer quart ha començat amb un voluntariós equip local que poc a poc anava reduint l’avantatge acabant el quart només dos punts a sota.

El 4rt quart ha vingut tot el desgavell, la tragèdia que ja és palpalva s’ha fet realitat, el Barberà ha empatat a 50 i a 52, i aleshores hem estat més de 5 punts sense fer cap punt, els locals han aprofitat la barra lliure i s’han col·locat 9 punts amunt. Una reacció voluntariosa del Solsona ha permés situar el 61-60 quan faltaven 100 segons, els següents atacs no s’han materialitzat i l’equip ha perdut per 64-60.

 

Resumint per Carnaval no tot s’hi val

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *