cròniquesgeneralsenior masculí

Crònica del sènior masculí, CB Solsona: 67 -CEB Navarcles: 61

Que ningú es pensi que és bufar i fer ampolles

Parcials: (20-14), (15-11), (15-18) i (17-18)

Darrerament els aficionats locals estan abonats a partits emocionants del sènior, amb finals ajustats. Afortunadament l’equip solsoní els està resolen de forma satisfactòria, controla bé els finals de partit i manté la imbatibilitat a casa. Només en el desplaçament a Gelida no van anar bé les coses i es va perdre el primer partit. Però cal admetre que no és ni serà fàcil mantenir l’estadística de victòries. Cal enfrontar-se a bons equips que tenen sempre una motivació especial per intentar guanyar al líder de la lliga.
Els enfrontament amb el CEB Navarcles sempre són complicats. És un equip treballat i experimentat, amb recursos ofensius, que va intentar donar velocitat a l’atac, però que va xocar, sobretot en els dos primers quarts, amb la solidesa defensiva dels taronges. L’equip solsoní controlava el partit i mantenia una distància en el marcador que oscil·lava entre 7 i 10 punts. Però tres minuts nefastos dels locals en el darrer quart va provocar que els navarclins empatessin i seguidament s’avancessin per primer cop el marcador amb un triple, quan faltaven poc més de tres minuts de joc. Però la resposta d’un providencial triple del “Teje”, la concentració defensiva i l’eficàcia en els tirs lliures en el tram final del partit van fer que els locals s’apuntessin una nova victòria.
En l’anotació cal destacar els 24 punts del Lluís Codina i els 13 de l’Alberto.
Dissabte vinent a l’horari habitual (17:45h) hi torna a haver partit a casa, aquest cop amb el CB Corbera. D’entrada se suposa que és un rival feble, amb els qui no hauria d’haver cap problema per vèncer, però cal anar amb compte i no perdre la concentració, perquè qualsevol equip pot sorprendre.

Com dèiem, que ningú es pensi que és bufar i fer ampolles…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *