curiositatsequipsgeneral

Reconeixement a Roger Comas per la seva trajectòria esportiva de 25 anys al Club Bàsquet Solsona

En Roger Comas ha estat un exemple d’esportista que ha destacat per la seva llarga trajectòria de compromís amb un club esportiu, el Club Bàsquet Solsona, amb una trajectòria d’un quart de segle defensant-ne l’equipació taronja i negre i participant, a més, en les diferents activitats socials i esportives de la entitat.

Val a dir que el Roger és fill d’en Jordi Comas, un dels esportistes fundadors del CB Solsona, que va jugar en el primer equip masculí federat de l’entitat i que va ser – igual que ell – un gran anotador.

Es va iniciar a l’escola de bàsquet del club als 8 anys, a la temporada 1993-94. Des de llavors va anar passant per totes les categories d’edat del bàsquet: premini, mini, preinfantil, infantil, cadet, júnior i sènior, acabant el seu dilatat recorregut com a capità del primer equip del club. Ha estat el jugador que més partits ha disputat amb la samarreta del club i que més punts ha anotat.
Però en referir-nos al Roger, cal mencionar no només el munt d’anys de pràctica esportiva sinó també la seva qualitat tècnica com a jugador de basquetbol. Ha sobresortit com un excel•lent jugador i un gran encistellador. Cal destacar que té el record d’anotació del club en un partit oficial, amb 52 punts.

En la seva posició natural d’escorta ha estat sempre un jugador temut i respectat pels rivals. Podem destacar d’ell les entrades a cistella, les seves “bombes” i l’eficàcia des de la línia de tirs lliures. Ja en el campus de l’Elite Jove havia guanyat el concurs de tir lliure amb una sèrie de 10 de 10 i sempre ha mantingut un alt percentatge d’encert.

És un jugador que ha deixat una gran empremta en el CB Solsona. Per compromís i per qualitat esportiva, el Roger ha estat un model a imitar per les noves generacions de basquetbolistes i mereix un reconeixement especial en la present edició de la Nit de l’Esport.

31today]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *