cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, Asfe St Fruitós B: 80 -CBS: 83

Com pots guanyar un partit fent 2 triples i els altres 11?

Gran partit disputat a Sant Fruitós que ha tingut dues parts ben diferenciades, el primer quart (molt dolent pels dos equips) i la resta del partit, un partit molt igualat i emocionant.

El primer quart ha finalitzat amb 9-8 pels locals, el CBS només tenia un 21% d’encert en llançaments de 2 i en els de 3 (no cal ni anomenar-ho).

El veritable partit comença en el segon quart on un encertadíssim ASFE aconsegueix en quatre jugades materialitzar 4 triples consecutius, aconseguint distanciar-se en el marcador en 7 punts per la seva banda els atacs dels solsonins han aconseguit encistellar en cadascun dels atacs i en alguna jugada fer un 2+1. S’ha acabat el quart amb una avantatge pels locals de 5 punts: 33-28.

El començament del 3Q ha tingut la mateixa tònica però en el minut 24 s’ha produït la reacció dels solsonins aconseguint el primer triple, aquest fet i un canvi en la direcció de l’equip ha provocat una lenta però profitosa reacció a l’equip que ha capgirat el marcador i ha acabat el 3Q amb 3 punts d’avantatge, el resultat del parcial: 16-24.

L’inici del 4Q ha continuat amb un Solsona llençat que s’ha col·locat en un +9 al minut 33, una forta reacció a base de triples dels del Bages ha provocat que en dos minuts l’avantatge es reduís

a un sol punt. Entrem a a la zona crítica, els dos equips amb la bandera aixecada per tant cada falta són tirs lliures. Aquest equilibri al marcador es manté fins al minut 39 on el Solsona aconsegueix marxar amb un +3, però tornen a aparèixer els triples de l’ASFE i aconsegueixen l’empat a manca de 5 segons. L’últim atac l’ha tingut el Solsona però no ha encistellat… cap a la pròrroga, empat a 72, resultat de l’últim quart: 23-20.

Comença la pròrroga i fem el segon i últim triple, al minut 3 aconseguim una avantatge de 4 punts però una ràpida reacció dels local empaten al 1:44 a 77 punts… tic tac… moltes imprecissions per part dels dos equips i quan falten 40″ fem dos tirs lliures, els locals fallen i en la següent jugada ens col·loquem en un +4 falten menys de 20 segons, però un altre triple col·loca el marcador en un 80-81, tenim pilota i 20″ segons de possessió, la jugada atacant del Solsona col·loca un 80-83 a manca de 7 segons,.. i aleshores per sort el darrer triple dels locals no ha entrat.

El millor la reacció de l’equip a l’adversitat dels triples.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *