cròniquesgeneralsenior masculí

Crònica del sènior; Societat Atlètica Súria A, 50 – CB Solsona, 60

Malgrat les baixes, el sènior manté la imbatibilitat a Súria

Per diferents circumstàncies el sènior va haver d’anar al pavelló municipal de Súria només amb 6 sèniors i unjúnior, el Max Albà. Això va esperonar als locals, que van veure l’oportunitatde trencar en la onzena jornada la imbatibilitat dels solsonins. Ens enfrontàvem a un bon equip, que va fer un gran treball defensiu. Els dos primers quarts van ser molt igualats, amb alternances en el marcador, però de mica en mica els taronges van anar imposant-se. Els aspectes clau van ser el treball d’equip, molt ordenat sobretot en defensa; el fet de fer poques faltes personals; i no deixar córrer als rivals.

Però el partit va requerir d’èpica i esforç perquè els solsonins a la mitja part van perdre l’Èric per una afectació que requeria tractament mèdic i, més tard, al Guillem se li va sortir l’espatlla de lloc (li desitgem molt d’ànim i que es recuperi ben aviat). El Solsona quedava només amb els cinc jugadors de pista, i amb el Joan tocat per haver rebut un fort cop a la cama. En aquestes circumstàncies els solsonins,que havien arribat a aconseguir 14 punts de diferència, van veure com els locals van reduir el marge i s’acostaven perillosament en el marcador; però en el tram final de partit la qualitat tècnica i l’eficàcia anotadora en els tir lliures van permetre acabar el partit sense patir, amb 10 punts de diferència.

L’esforç el va posar tot l’equip però l’anotació es va concentrar bàsicament en els 28 punts el Lluís Codina (que va fer un partidàs) i els 20 punts del Joan Padró.  Cal destacar també l’excel·lent debut del nou base de l’equip, Lluís Tejedor: va jugar els 40 minuts de joc i no va perdre cap pilota.

Ara l’equip es mereix el descans de les vacances de Nadal, i toca recuperar forces i efectius de cara a la continuació de la competició. El proper partir del sènior serà al pavelló de Solsona el dissabte 12 de gener, a les 17:45h, contra el CB Navàs B, un altre equip de la part alta de la classificació. L’afició tindrà una nova oportunitat per gaudir de bon bàsquet.