cròniquesequipsgeneralsenior masculí

Crònica del sènior masculí; CB Solsona 65 – A.E. L’Esquitx Sant Sadurní 26

 

Victòria còmode en el comiat de Roger Comas

El partit disputat aquest dissabte passat va ser alhora un partit sense història i amb molta història. Sense història per l’aclaparador domini dels jugadors taronja-negres, contra un rival que va competir esportivament, però que no va poder inquietar als solsonins, clarament superiors, que van dominar el partit en tot moment, el que va anar en detriment de la intensitat i l’emoció del joc.  Va ser un partit per repartir minuts de joc entre tot l’equip i poc més, esportivament parlant.

Però, en contraposició, va ser un encontre carregat d’història perquè era el de la retirada de la competició oficial del capità de l’equip, en Roger Comas, després d’una trajectòria esportiva de 25 anys al club. I, a més, el partit era el preàmbul de l’acte de presentació dels equips de la present temporada: una gran festa de reconeixement a tots i cadascun dels esportistes i tècnics del CB Solsona, amb la singularitat addicional que es va formalitzar el relleu en la presidència de l entitat. Després de 15 anys en el càrrec, Jordi Padró donava pas al nou president del club, en Ricard Manzano.

En el tram final del partit, després d’anotar en un llançament de tirs lliures, es va produir el canvi definitiu i Roger Comas es retirà de la pista enmig d’una gran ovació d’una graderia del pavelló nou plena de gom a gom i dempeus. Abans d’abandonar el terreny de joc el Roger va rebre el reconeixement de tots els jugadors i dels àrbitres i simbòlicament el va substituir en Joan Padró, el nou capità de l’equip. Després de l’encontre, a l’inici de la festa de presentació dels equips, es va fer un merescut homenatge al  jugador, que ha estat tot un referent del CB Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *