cròniquesequipsgeneraljunior masculí

Crònica del júnior masculí, CBS: 74 – UE Barberà A: 31

Partit fàcil pels solsonins 

 

Des del primer moment els solsonins han imposat el seu domini en el partit guanyant el primer quart per 20-8, el segon quart els barberencs han aconseguit entrar al partit i han guanyat el parcial 10-11.

Després de la mitja part els visitants han entrat en una forta davallada física, circumnstància que ha estat aprofitada pels solsonins per col·locar-se en un parcial de 26-3. El quart període ha continuat la mateixa tònica, resultat final del quart 18-9. 19un fort Solsona s’ha trobat uns visitants que no han conseguit fer punts fins als darrers dos minuts. Resultat final 74-31. A destacar la gran eficàcia que hi hagut en els  llençaments de dos punts amb un 50% d’encerts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *