3x3equipsesdevenimentsgeneral

Ja tenim data pel 3×3 de Nadal: serà el dissabte 23 de desembre

La 23a. edició del 3×3 que coincideix amb el 40 aniversari del club, es farà el diumenge 10 de setembre dissabte 23 de desembre al Pavelló Vell .

Si et vols inscriure aquí tens els inscripció al 3x3_nadal.

Per celebrar el 40è aniversari, hi haurà una categoria especial de la competició destinada als veterans del club i/o del torneig 3×3.

Els fulls d’inscripció es poden obtenir al web del club o mitjançant les xarxes socials. La inscripció val 5 € per jugador/a, tot i que també es pot escollir com a opció la quota de 12 € per esportista amb samarreta reversible inclosa (el mateix model de l’any passat, fins esgotar existències). Els esportistes tindran begudes gratis.

El darrer dia per apuntar-se és el 18 de desembre de 2017.

Tots els equips inscrits han d’estar presents al  Pavelló vell del CB Solsona el dia 23 de desembre a les 9,30 del matí. (sí ja esteu inscrits no cal tornar-ho a fer)

Per fer les inscripcions, en cas de pagaments en efectiu cal portar el full d’inscripció i els diners a SEUR (Carrer Alcalde Moles s/n, darrera el Caprabo), al CENTRE DE REHABILITACIÓ DEL SOLSONÈS (carrer Sardana, 20), o bé directament als membres de la Junta. En cas de transferència bancària cal fer-la al Banc Santander, compte ES910049 2595 0121 9406 3358; i adjuntar el resguard d’ingrés (un sol ingrés per equip) al full d’inscripció i portar-ho als indrets indicats, o bé a la bústia del club al pavelló municipal o enviar-ho escanejat per correu electrònic a cbsolsona@cbsolsona.com.