3x3

Ajornament de la 23a Edició del SOLSONA BÀSQUET 3X3

Informem als participants i amics del bàsquet solsoní de l’ajornament de la XXIII edició del torneig 3×3 del club. La coincidència enguany de la data més habitual de celebració del campionat (el segon diumenge de setembre) amb molts actes de la Festa Major i amb un cap de setmana de pont i/o vacances per a molta gent ha provocat que hi hagi un nombre inferior a l’habitual d’equips inscrits, en una edició que volíem donar un relleu especial, com a inici dels actes commemoratius del 40è aniversari del CB Solsona. A això cal sumar-hi dificultats logístiques derivades de la coincidència amb altres actes de la Festa Major.

Davant d’aquesta circumstància la Junta Directiva hem acordat, ajornar la celebració del 3×3, i atès que la propera setmana ja comença la competició oficial de bàsquet, convertir-la excepcionalment en un torneig indoor que celebrarem durant les festes nadalenques (data a concretar).

Es donarà l’opció de mantenir ja la inscripció per al torneig nadalenc o bé es retornarà als equips inscrits els diners de les inscripcions, segons la voluntat de cada equip.

Lamentem les molèsties provocades i us encoratgem a apuntar-vos per Nadal al torneig i a participar de les activitats del club.

La Junta Directiva
Solsona, 6 de setembre de 2017