cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja, CBS: 98 – Regina Carmelí: 60

 

CAMPIONS!! 

Dani Solano 4, Carles Garriga 14, Guiu Altès, Pol Garcia 21, Roger Casafont 5, Jordi Vila , Max Alba 38, Bogdan Cucura 10, Jose Rodríguez 4, Arnau Ollé 2, David Vilajosana 2.

Parcials: 23-10, 15-17, 32-12, 28-21.

Després de la punxada a Navarcles la passada jornada i cedir el liderat a mans del Sabadell; ja que el Cerdanyola també va perdre; precisament amb el rival que s’havien d’enfrontar els  solsonins; doncs quedaven per l’última jornada 4 equips amb opció al títol… Malgrat que el CB Solsona estava com a 4art classificat; guanyant es col·locaria primer; independentment del que fessin la resta; mes ben dit: era l’únic equip que depenia d’ell mateix… Una oportunitat que no es podia deixar escapar. I així va ser…

Ja el primer quart els solsonins aconsegueixen posar distancia al marcador; El segon va estar mes disputat amb diferents fases d’anotació que s’anaven alternant per als dos bàndols; això si els visitants no aconseguien rebaixar la diferencia per sota dels 10 punts. S’arriba a la mitja part amb un marcador de 38-27. A la represa va arribar el vendaval solsoní: un contundent 32-12 va trencar el marcador i totes les poques opcions que li quedava l’equip de Rubí. Però com a grans competidors; no van abaixar mai el cap; al contrari; més de la meitat de l’últim quart el van dominar clarament.

Al final la dèria d’arribar al 100 punts va fer que el marcador fos mes contundent que el merescut.

Després de tantes alternances de liderat, el títol es queda a Solsona.

Enhorabona a tot l’equip.