cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja, CEB Navarcles: 56 – CBS: 41

 

Partit per oblidar

Dani Solano 4, Guiu Altès 12, Pol Garcia 13, Roger Casafont, Bogdan Cucura 12, Jordi Vila, Arnau Ollé, David Vilajosana.

Parcials: 10-10, 19-10, 11-11, 16-10.

Una pobre imatge la que va oferir el CB. Solsona a la pista del Navarcles: Un primer quart dominat lleugerament pels solsonins, bàsicament per que els locals estaven jugant pitjor; veien el que es veia però; millorant una miqueta, no semblava que pogués perillar el liderat. Però en el segon els locals; amb mes actitud, ja van donar un primer avís. Una tímida reacció dels visitants va fer que es tornes a igualar el marcador; però va ser un viratge ja que la segona embranzida va donar ales als bagencs; i ja no es van deixar retallar mes l’avantatge que anaven acumulant. Els solsonins amb mes cor que cap ho van intentar; però estar clar que no era el dia.

Al final una merescuda derrota que ha servit per perdre el liderat… Per contrapartida; els diferents resultats que es van donar als equips de dalt, i a falta d’una jornada per disputar-se; els solsonins encara segueixen dependent d’ells mateixos per guanyar la lliga…

Es a dir que una victòria el proper diumenge, es proclamaran campions.