cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja CB Sabadell Sud 72 – CBS 68

 

El Sabadell treu profit de les mancances solsonines

Dani Solano, Carles Garriga 2, Guiu Altès 14, Pol García 8, Roger Casafont 4, Bogdan Cucura 8, Max Albà 32, Arnau Ollé, David Vilajosana.

Parcials: 14-17, 29-14, 9-22, 20-15.

 

Partit força entretingut, on el Sabadell fa valer la condició de local a una pista massa reduïda per la categoria. El primer quart ha estat dominat de ple per els solsonins, encara que no es reflectia en el marcador degut al baix percentatge d’encert en els tirs lliures… En el segon la dinàmica s’ha capgirat; el Sabadell, amb un increïble encert en el triple, i afegit a una fluixa defensa solsonina han passat per sobre dels visitants; s’arribat al descans amb un perillós 43-31.

A la represa calia una reacció imminent; i així ha estat: amb un parcial de 0-17 amb poc més de 6 minuts els solsonins es tornen a posar per davant; però la lacra dels tirs lliures fan que el domini no es tradueixi en el marcador (un miserable encert de 10-25). I s’arriba a l’últim quart amb un igualat 52-53; els vallesans tornen a castigar des de la distancia; 4 triples més en aquest quart (per un total de 12); s’escapen d’11 punts a manca de 2 minuts i poc per acabar el matx; però lluny de baixar els braços; els solsonins han tingut una mes que notable reacció: un parcial de 0-9 s’han col·locat a tan sols 2 punts per sota i amb una última possessió de 12 segons amb opcions de forçar la prorroga o fins i tot per guanyar; malauradament no ha estat així, una desafortunada pèrdua de bola ha provocat un contraatac del Sabadell que ha sentenciat el partit.