cadet masculícròniques

Crònica del cadet taronja, CB Can Parellada 59 – CBS 54

 

Derrota injusta dels solsonins

Dani Solano 6, Carles Garriga 12, Guiu Altes 12, Pol García 11, Roger Casafont 2, Bogdan Cucura 10, Arnau Ollé, David Vilajosana.

Parcials: 12-6, 10-18, 10-12, 27-18.

 

Un primer quart, i inici del segon dominat per els locals que amb millor percentatge d’encert es van col·locar amb un màxim avantatge de 10 punts; però la reacció solsonina va ser fulgurant; un parcial de 0-11 en pocs minuts va permetre arribar a la mitja part amb un resultat a favor i sobretot una sensació de domini sobre els vallesans. El tercer quart, malgrat fallar masses tirs lliures, el domini va ser absolut. I en l’últim quan ja semblava que s’havia de trencar el partit; amb un marcador favorable de 12 punts i amb tan sols 5 minuts escassos per acabar el matx, hi haver tot un seguit de decisions arbitrals que van perjudicar clarament als taronges.

El darrer quart del partit no es podrà inscriure precisament en els annals de les bones pràctiques de l’arbitratge. La conseqüència va ser que l’equip local que en 30 minuts de joc només havia pogut anotar 32 punts, en el darrers 10 minuts en va anotar 27. 

 

 

Malgrat el perjudici i la derrota, cal destacar la bona actitud que van mantenir en tot moment els joves solsonins.