cròniquesmini masculí

Crònica del mini taronja, CBS: 66 – CB Llinars 64

Parcials: 3-14,9-4,10-6,2-8  –  16-7,2-9,11-10,13-6

Un mal inici de partit va obligar al CB Solsona, a fer un gran esforç físic per remuntar un resultat advers d’11 punts.
5 parcials de 8 a favor dels solsonins van permetre guanyar per la mínima al darrer minut de joc.
El 8è quart va començar amb un resultat advers de 5 punts. Amb 6 minuts de joc corregut s’havia de fer un treball molt intens per aixecar el resultat. Els solsonins van ser capaços de fer-ho i a manca d’1 minut tenien igualat el marcador a 64-64. Una pilota recuperada a pista defensiva i un ràpid contraatac van permetre tancar el marcador 66-64 a manca de 30 segons. El Llinars no va saber aprofitar la darrera pilota que van tenir i els solsonins van aconseguir recuperar-la i controlar-la fins esgotar el temps….