cadet femenícròniques

Crònica del cadet femení, CB Torelló: 68 – CBS: 51

 

Les locals, amb una marxa més es fan amb la victòria.

Anotacions de les cadet femenines: Lali Caballol 3, Núria Algué 13, Raquel Merino 10, Marta Armengol 2, Estel Aymerich 1, Pat Camarero 8, Berta Anglarill 2, Júlia Villaró 10, Gemma Vendrell 2, Claudia Rafart .

Parcials: 13-8, 23-13, 22-14, 10-16.

Ja de bon començament les osonenques van agafar les rendes del partit; amb un joc força agressiu en defensa i ràpids atacs, es van col·locar a una diferència de més de 10 punts; que els permetia jugar amb una certa confiança i sumat a la nefasta defensa solsonina el desavantatge va anar augmentant fins a més de 20 punts. Curiosament va ser en l’últim període; en que a causa d’una defensa encara més agressiva i pressionant a tota la pista: les solsonines van saber desempallegar-se’n i aconseguir més que un meritori parcial de 7-16 que demostra que si no s’hagués donat tanta facilitat al rival el partit podria haver tingut un altre signe