cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CBS: 42 – Joviat B: 44

Resultats per parcials: 2-4 , 6-6 , 8-16 , 14-21 ; 23-21 , 29-31, 37-37 , 42-44

En el que portem de temporada, el dissabte contra la Joviat B va ser el partit més emocionant.

Per les solsonines la primera part va començar fluixa, anotant només 14 punts. Un cop més, la nostra debilitat van ser les pèrdues de pilota i les 7 faltes que l’àrbitre va pitar als dos equips en tot el partit. Però a l’altra mitja part la situació va canviar. Les nostres es van despertar anotant quasi 30 punts. Al final anàvem perdent de 2 i a falta dels últims segons, tenint la possessió de la pilota, la Lali va tirar un triple que ens va deixar durant unes mil·lèsimes de segon amb l’ai al cor, doncs la pilota va estar a punt d’entrar.

Al final no va poder ser, però l’enfrontament ens ha fet adonar que si volem i ens posem dins el partit som capaces de fer un bon paper.

Galeria fotogràfica del partit