cròniquesjunior masculí

Crònica del júnior; Nou bàsquet Vilanova: 54 – CBS: 71

 

Resultats dels parcials del partit dels júniors: 15-17, 9-15, 13-17, 17-21.

Jugadors: Ferran Algué 2, Jordi Vila 12, David Alonso 8, Iu Carol 2, Miquel Villaró 2, Jordi Camps 15, Oscar Pelegrina 5, Manel Davins 13, Miquel Estany 10, Joan Algué 2.

Els solsonins mes sòlits en totes les línies… Encara que els primers compassos del partit van ser favorables als locals; amb transicions d’atac ràpides i dominant el rebot ofensiu. Els solsonins ben aviat es van posar la roba de feina i van controlar aquestes dues assignatures; a partir d’aquí van igualar el marcador arribant-se al final del primer quart amb un mínim avantatge de +2.

En el segon va continuar el domini dels de taronja; tan sols un parell de vegades els locals es van apropar tímidament en el marcador; però poc abans de la mitja part el CB Solsona va donar un cop d’autoritat, marxant al descans de un +9.

A la represa els del Garraf amb un 5-0 de parcial volien tornar al partit; però va ser un viratge ja que amb pocs minuts els solsonins van endossar un parcial d’aquells que ja fan mal, posant-se 19 punts per sobre. Aquest avantatge es va mantenir fins gairebé al final del matx; només els últims instants, van abaixar la intensitat defensiva, fet que va permetre als locals maquillar una miqueta el marcador.