cròniquesmini masculí

Crònica del mini taronja masculí; CB Artés; 69 – CBS; 111

 

Avui, dissabte dia 15 d’octubre, el mini masculí taronja del CB Solsona ha disputat el tercer partit de la temporada a Artés. Els solsonins han realitzat un molt bon partit, i les ganes i el sacrifici mostrats al llarg del partit s’han pogut traduir en la segona victòria de la temporada.

El partit no començava gaire bé per al Solsona que en els primers minuts encaixava un parcial de 0-5 i no trobava solucions en atac. Però una bona defensa i els contraatacs dels visitants feien que els solsonins aconseguissin capgirar el marcador al final del primer període (8-7). A partir d’aquí, el partit es va caracteritzar per la mostra d’un gran nivell ofensiu, sobretot per part del Solsona.

El segon període acabava amb un parcial de 13-20. El tercer (9-15) i el quart (7-11) van seguir el mateix guió, una bona defensa i bones transicions que feien augmentar la distancia en el marcador considerablement i, d’aquesta manera, arribar amb un còmode marcador al descans.

Tot i això, els solsonins van reprendre el joc amb les mateixes ganes i amb una molt bona actitud i això feia que l’avantatge aconseguit no disminuís, sinó que anés augmentant a mesura que avançava el partit. Els parcials van ser de 5-9 al cinquè període, 10-22 al sisè, 10-14 al setè i 8-12 al vuitè i últim. A la segona part, l’encert ofensiu dels solsonins i les nombroses recuperacions de pilota aconseguides amb una bona defensa que es traduïen en contraatacs fàcils, van permetre als visitants arribar a anotar fins a 111 punts.

En resum, gran primer partit del mini masculí on s’ha pogut veure reflectit el treball realitzat al llarg de tots aquests entrenaments i un equip que ha demostrat moltes ganes i una bona actitud per a poder afrontar una esperançadora temporada.

Felicitats i a seguir treballant!

Jordi Vila