cròniquessenior masculí

Crònica del sènior masculí, CB Corbera; 75 – CBS; 67

 

DSC_0991

Tercera jornada de lliga.

Jugadors: Comas, Bueno, Padro, Soler, Riba, Masdenpinos, Xavi, Ramon

Desplaçament complicat en una pista incomoda la que afrontava el primer equip del CB Solsona en el 2n partit a fora de la present temporada i aixi va ser un inici de partit complicat amb els jugadors del Corbera molt inspirats amb percentatges amb tirs exteriors fora del que és habitual, donaven les primeres avantatges importants als locals amb una diferència de 17 punts a la mitja part que deixava el partit molt complicat per als jugadors de Solsona.

DSC_0944

En la segona meitat però i amb només un període els solsonins amb un parcial de 12 a 29 empataven el partit a falta de 10 minuts per disputar-se però el cansament degut a les poques rotacions de que disposava l’equip feia que els jugadors acusessin aquest fet i baixessin els percentatges en els moments importants de l’últim període.

Si la setmana passada va ser el Pau que en una jugada fortuïta es lesionava aquesta l’hi ha tocat al Marcel que es va endur un bon cop en l’entrenament del divendres que el deixava fora de la convocatòria pel partit de dissabte a tots dos els desitgem una rapida recuperació de cara a afrontar amb garanties els partits que venen.