cròniquesinfantil femení

Crònica de l’infantil femení, CBS: 75 – CB Vilatorrada: 34

Resultats dels parcials: 16-2 / 18-4 / 22-8 / 34-10 / 34-18 / 62-18 / 68-30 / 75-34.

El dissabte ens enfrontàvem, a casa, contra el Sant Joan de Vilatorrada. El fet d’haver ascendit a nivell B, un nivell superior respecte al de l’any passat, ens feia sortir a pista amb nervis.

Però, tot va canviar després dels primers minuts quan ens fèiem amb el control absolut de la pilota, arribant a un parcial de 16 a 2. El partit va seguir amb la mateixa dinàmica.

Tot i haver perdut algunes de les parts, per falta d’encerts a sota cistella on vam fallar molt, vam estar per davant en tot moment. També va ajudar la quantitat de rebots a favor nostre. Així, voldríem destacar el sisè quart on les noies van fer un 24 a 0.

Felicitar a l’equip per el treball fet, sent el primer partit de temporada.