cròniquesmini femení

Crònica del mini femení, CBS; 48 – Femení Osona blanc; 42

Resultat dels parcials:  11-2 , 2-13 , 7-6 , 6-6 ; 4-2 , 2-9 , 5-2 , 11-2 .
Victòria en defensa

Finalitzada la pretemporada, calia començar a demostrar l’aprenentatge i l’esforç fet en els entrenaments. No va ser fàcil. Malgrat una arrencada explosiva (11-2), de seguida les vigatanes ens feien tocar de peus a terra capgirant el marcador. Arribàvem al descans amb el marcador molt igualat (26-27).
A la represa, molts errors no forçats i un excés de fragilitat defensiva posaven un màxim desavantatge de 6 punts (32-38).
Calia reaccionar, i calia fer-ho especialment en defensa. I així va ser… Poc a poc començàvem a recuperar pilotes. Poc a poc anàvem aturant l’atac rival. Poc a poc anàvem igualant el marcador. Poc a poc guanyàvem el primer partit de la temporada.