cròniquesmini masculí

El Mini torna a quedar subcampió en el 3r torneig de minibàsquet de Viladecans

 

El passat cap de setmana 28 i 29 de maig el mini va participar em el 3r torneig de minibàsquet organitzat pel bàsquet Viladecans.

El dissabte vam jugar dos partits en la fase de grups, els rivals van ser el AB Cunit i el bàsquet Ribes.

AB Cunit 29-54 CB Solsona

El primer partit ens va costar mes del que reflecteix el marcador final, fins al 5è període no vam aconseguir escapar-nos en el marcador ja que vam començar amb poca intensitat defensiva fent que el Cunit es veies amb opcions de guanyar-nos. Després del descans vam començar a ajudar-nos en defensa hi ha tenir encert amb els triples fent que suméssim la primera victòria del torneig.

CB Solsona 56-50 Bàsquet Ribes

Va ser un autèntic partidàs, el que guanyava jugava la final, vam defensar molt bé i en atac vam tenir paciència i jugar en equip, arribàvem a l’últim període perdent de un punt 44-45, gràcies a la nostra defensa ens va permetre recuperar algunes pilotes i poder córrer al contraatac a part es va ajuntar que vam saber controlar el rebot fent que la victòria anés pel nostre costat i classificar-nos per la final.

Grifeu Llança 57- 40 CB Solsona

Ja diumenge jugàvem la final, la vam començar molt malament, vam sortit amb poca energia per defensar fent que el Grifeu marxes en el marcador, al descans s’arribava amb 29 a 18 en contra, al cinquè període vam reaccionar durant un període els vam superar en defensa i agafant molt rebots i anotant en facilitat ens posàvem a només un punt 33 a 32, semblava que havíem trobat la manera de superar-los però en atac vam començar a fallar moltes cistelles i cada vegada jugàvem mes sols i no amb equip, a part d’això el Grifeu va demostrat que tenien mes ganes de guanyar per que ens van guanyar la batalla del rebot tot ii que nosaltres érem mes alts, finalment el Grifeu s’emportaven la final merescudament.

Vam fer un bon torneig tant en el primer com sobretot en el segon partit, la final la vam jugar bastant malament s’hi la haguéssim jugant com el segon partit segur que la guanyàvem però en el bàsquet hi ha dies bons i dies dolents, una llàstima perdre la segona final en un mes després de perdre també la final del Tim Andorra. També vam aprofitar el viatge fins a Viladecans i vam poder anar a la platja tots junts.

Amb aquest torneig donem per finalitzat la temporada del mini, ha sigut una bona temporada amb alts i baixos però sempre amb bona actitud, voldria donar les gràcies a tots els jugadors i en especial al Sebi i a l’única jugadora de l’equip a l’Ares ja que acaben la etapa de minibàsquet i passen a cistella alta, que tinguem molta sort. També agrair als pares la seva implicació i esforç que han fet durant la temporada i la felicitat que demostren animant als seus fills.

Moltes gràcies a tots!!!